Nuffnang Ads

Agoda Ads

Saturday, January 11, 2020

Cara Lain Sampaikan Mesej... πŸ’


😍 Ala... sweet Alisya. 😍

Alisya tak sihat.
Pakej demam, selesema, batuk dan sakit tekak.

Hari ni dia baring je.

Petang tadi dia tulis:
TEKAN di atas tangannya. Bila saya tekan, lalu dikeluarkan jari telunjuknya yang ditulis, PUSING.

Di belakang jari telunjuknya ditulis, TARIK.

Sebaik saya menarik jari telunjuknya, dia membuka tapak tangannya, ada tulis...

πŸ’ I LOVE YOU πŸ’

Nora Karim
Moga cepat sembuh Alisya...
Mama loves you more... 😘
Jemput follow saya juga di Telegram, t.me/dialoguda.



Marvel Maths: sesuai untuk anak-anak yang takut dengan subjek Matematik, terutamanya nombor besar. https://bit.ly/35wg4jh

Sifirlicious: Memuatkan 9 kaedah mahir sifir. Bukan semua anak boleh menghafal, jadi ajar mereka BINA SIFIR. https://bit.ly/2NhDmSn

Modul Pantas Matematik: Merangkumi topik Pecahan, Perpuluhan dan Peratus. Ketiga-tiga topik ini sangat penting dalam Matematik. https://bit.ly/2MLCdVl

Pecutan UPSR: Calon UPSR akan diajar cara mudah menjawab Kertas 1 dan cara 'mencuri markah' dalam Kertas 2. https://bit.ly/2zaVTZR

4 comments:

  1. Alahai, comelnya Alisya! Anak Puan, ya? Maaf, masih baru di sini.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah anak saya... terima kasih sudi singgah sini. 😁

      Delete
  2. GWS Alisya... sweet betul msg tu ya

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum... selamat tahun baru 2020... maaf laa baru sempat nak datang jenguk ke blog ni... insya allah sy akan kembali fokus sm mcm sebelum ni.... harap2 tak serik utk terjah blog sy nanti ya...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...