Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Friday, December 31, 2004

Tahun Baru Menjelma...

Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum dan salam ziarah,

Hm.. lama juga tak update blog nie...
Komputer di rumah buat hal...
Tu yang lama tak update...
Rasanya sejak pindah ke office baru ni la...

Tak sangka pejam celik... pejam celik...
Dah nak tahun baru dah pun...
Tentunya masing-masing dah semat azam baru dalam diri...
Apa pun... saya nak ucapkan
"SELAMAT TAHUN BARU 2005"

Semoga segala impian dan azam akan terlaksana... :-)


2 comments:

  1. Bila recall balik masa n3 ni di publish saya baru sambung belajar di UiTM shah Alam dan terpaksa tinggalkan Nissa dijaga abahnya, mujur jugak rumah kami sebelah rumah mak aje. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. MF, rajinnya la baca entri saya yang dah zaman purbakala ni... :P masa ni saya baru dalam setahun berkerja setelah mendapatkan ijazah...

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...