Nuffnang Ads

Bookcafe (^_^)

Agoda Ads

Sunday, April 22, 2007

Aman Siara @ Jalan Ipoh


Ari ni berkesempatan nengok show house kat Selayang. Memula dpt brochure kat shopping complex rasa nak tau la rumah yg berkonsepkan town house tu cam ne... tu yg pi tgk tu.

Memula tgk tu rasa cam besssttt jek environment dia... Masuk tgk show house lagi teruja... rumah ni besar betul 22 x 80 ada 3 bilik, 2 bilik air.

Masa ni sume unit Fasa 1 telah abis dijual... yg tinggal Fasa 2 jek... itu pun tinggal 2 blok jea... masa ni mmg ramai org... mungkin depa dah tgk trs beli... tak tau la still available ke tak skang ni...





a) Untuk gmbr2 yg smpt snap
b) Untuk detail info
c) Floor plan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...