Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Sunday, April 22, 2007

Aman Siara @ Jalan Ipoh


Ari ni berkesempatan nengok show house kat Selayang. Memula dpt brochure kat shopping complex rasa nak tau la rumah yg berkonsepkan town house tu cam ne... tu yg pi tgk tu.

Memula tgk tu rasa cam besssttt jek environment dia... Masuk tgk show house lagi teruja... rumah ni besar betul 22 x 80 ada 3 bilik, 2 bilik air.

Masa ni sume unit Fasa 1 telah abis dijual... yg tinggal Fasa 2 jek... itu pun tinggal 2 blok jea... masa ni mmg ramai org... mungkin depa dah tgk trs beli... tak tau la still available ke tak skang ni...





a) Untuk gmbr2 yg smpt snap
b) Untuk detail info
c) Floor plan

2 comments:

  1. Salam,
    Maaf mengganggu, boleh tak tolong saya. Saya penghuni amansiara. Rumah saya kena pecah masuk dan banyak kerugian. Saya dalam proses nak saman amansiara. Saya kena cari bukti yang amansiara menjanjikan security masa awal2 saya nak beli rumah ni dulu. Awak ada lagi simpan brochure amansiara tak? Atau ada gambar2 iklan dia ke yang boleh bantu saya.
    Terima kasih kerana meluangkan masa.

    Adrin
    012 231 9100
    email saya: sagad79@yahoo.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...