Nuffnang Ads

Bookcafe (^_^)

Agoda Ads

Friday, December 31, 2004

Tahun Baru Menjelma...

Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum dan salam ziarah,

Hm.. lama juga tak update blog nie...
Komputer di rumah buat hal...
Tu yang lama tak update...
Rasanya sejak pindah ke office baru ni la...

Tak sangka pejam celik... pejam celik...
Dah nak tahun baru dah pun...
Tentunya masing-masing dah semat azam baru dalam diri...
Apa pun... saya nak ucapkan
"SELAMAT TAHUN BARU 2005"

Semoga segala impian dan azam akan terlaksana... :-)


Wednesday, December 08, 2004

Aduhai...

Sukarnya berpura-pura,
Biarpun dia hanya di depan mata,
Sakitnya...
Bila hati mendesak dada, 

Aduhai...
Seksanya menanggung rindu,
Dari kekaburan itu,
Samar susuk tubuhnya,
Makin lama...
Makin mengecil, 
Makin menghilang,

Adakah dia, 
Akan pergi selamanya?
Meninggalkan memori bersama?

 

Tuesday, December 07, 2004

Berhijrah lagi...

hm... ari nie org berpindah semula ke HQ... walaupun tempatnya dikatakan kureng selesa skit... tapi inilah kenyataan yang perlu dihadapi... insyaAllah sikit masa lagi.. mesti dapat serasikan diri dengan tempat baru... macam dulu la... masa memula masuk opis nie... nanti lelama ok la.. :P


Thursday, December 02, 2004

Saratnya Menanggung Rindu...

Alahai... Sakitnya merindu... :( lambat sgt masa berlalu... sehingga diri dirasakan merangkak dalam kepayahan... uish... tragis nie... aduhai... bosan ah gini.. penat mengira detik yang berlalu... nape lambat sgt eh... tak larat la nak tunggu lagi... :(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...