Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Tuesday, October 16, 2012

Faris Suka Rainbow!

Bismillahirahmannirrahim
Assalamualaikum & salam ziarah,

Semalam saya minta encik hubby belikan pensil warna untuk Faris... sebab minggu ni Faris periksa... Cikgu pesan suruh bawa pensil warna sendiri sebab yang ada di taska tu dah kontot-kontot... :p

Balik je encik hubby, excited la Faris dan Alisya dapat pensil warna baru... masing-masing sibuk minta kertas lukisan... bila dapat seorang sekeping, mulalah merealisasikan daya kretiviti masing-masing di atas kertas tu... 


Ok, ini adalah hasil kerja Faris... yang saya perasan... dia sangat la suka lukis rainbow... mana-mana kertas yang dia conteng, memang akan ada rainbow... Cuma ni first time saya tengok Faris lukis rainbow + orang lidi tu... hehe comel je... 

Bila tanya yang orang lidi tu Faris ke? Dia menafikan :p Dia kata, "Tu Iman dengan rainbow!" (Iman tu kawan taska dia.. Kesian Iman jadi mangsa potret...  ( ´∀`) )

Terus la saya puji... "Wah, Iman handsome la..."

Tergugat dengan kata-kata tu agaknya, terus Faris tanya, "Ayies?! Ayies handsome tak mama?"

Tergelak saya! Ada orang jealous!

24 comments:

  1. oklah tu rainbow.. anak saya sibuk soh ibu lukis lori sampah huhuhuhuhu .. haru ibu kene imagine tau...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hahahah... kalau cakap cam tu sibuk la dia perasan sepanjang hari... hahha

      Delete
  3. Wah... lukis garisan dah jadi rainbow... Hehe.. Kreatif...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal... bila suruh warnakan dia tak nak... dia kata rainbow mcm tu la.. :p

      Delete
  4. hemsem...^^

    js pun suka tengok lukisan anak2 time kecik2 dulu sbb imaginasi mrk jujur dan comei je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... dia kecil2 ni kita kena layan imaginasi dia.. supaya boleh berkembang lagi...

      Delete
  5. ayie dah pandai jeles ni :)

    cantik pelangi dia ... suka tengok hasil dorangkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la jeles pulak dah.. hehehe

      kan... comei je... ni la namanya lukisan dari hati... :D

      Delete
  6. Replies
    1. kan?! lukisan budak 5 thn... hm... cute!

      Delete
  7. hensem nak..hehehe.

    mula2 orang lidi nanti lama2 gemuk la tu..hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah kan macam kita gak dulu2... bila mula lukis mmg org lidi... lepas tu baru la ada bentuk orgnya.. :D

      Delete
  8. faris cute!! bukan faris je suka pelangi na pun na suka pelangi eheheheh ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... kita semua suka pelangi... :D

      Delete
  9. Comelnya ^_^
    Kecil-kecil dah pandai cemburu dah...

    ReplyDelete
  10. hahhah.. kelakarlah faris ni... pandai jeles.. ank sendiri mestilah lagi ensem kan kak.. hihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...