Nuffnang Ads

Kuih Raya! (^_^)

Agoda Ads

Tuesday, October 30, 2012

Lamanya Tak Makan Black Canyon...

Bismillahirahmannirrahim
Assalamualaikum & salam ziarah,

Lama betul rasanya tak makan Black Canyon. Dulu masa di Kuantan, Black Canyon memang jadi salah satu tempat untuk reward diri sendiri bila dapat settlekan kerja-kerja office. Sekarang ni jarang makan di luar...

Hari tu... masa singgah di Jusco AU2, Keramat... jalan-jalan ternampak pula restoran Black Canyon ni... Apa lagi... Terus melepaskan rindu nak minum mocha glacier... Adoi... sedap betul!! Sayangnya tak sempat ambil gambar mocha glacier tu, sebab sampai je di atas meja, terus berebut dengan Faris... Habis sudaaa... tapi rupanya macam ni la...

Picture from here

Sedapkan nampak... Inilah favorite saya... air untuk encik hubby, air tembikai... Menu lain yang kami order

American Fried Rice... Ni untuk saya dan anak-anak...
BBQ Chicken Fried Rice... Ni untuk encik hubby...
Tak sempat ambil gambar juga... Spring Roll
favorite AF.
Alisya yang susah sikit nak makan... Dia dok
belasah timun yang ada dalam plate kitorang je...

Psst... sekali sekala makan di luar seronok juga... (^_^)

14 comments:

  1. lapar pulak pagi2 tgk gamba makanan.sy x penah ke sini.mungkin boleh cuba pasni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sha, fav akak mocha tu je.... kalau murah boleh la boleh beli 2-3 gelas... tapi satu gelas tu regenya rm10.90... hahah segelas je la mampu...

      Delete
  2. sedapnya... saya tergoda dgn BBQ chicken tu kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan?! nampak memanggil2 gitu... hahah

      Delete
  3. huu.. x pernah g lagi.. nanti nak try la!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Razfira... kalau peminat coffee better try... sedap2 coffeenya... ^_^

      Delete
  4. Tak pernah lagi makan dekat Black Canyon ni. Selalu nampak dekat food court alamanda macam menarik je. Tapi menjeling je dari jauh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh harganya mmg la mahal... makan sekali sekala untuk reward diri sendiri boleh la... huhuhu

      Delete
  5. hahahaha tak menahan tgk sibujang tu ngaga.. kemain besar lagi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. budak tu memang... over acting... hahahah

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...