Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Thursday, July 21, 2005

Menu Baru di Restoran Syukran , TPM


Ha.. ni la dia ROTI SALAD...

Haaa... ni nak promosi skit... Sape nak try menu baru diRestoran Syukran, TPM... angkat tangan...?? Heheheh... best tu... ROTI SALAD... Kami makan roti salad tu pada hari kedua promosi :-p (hari ni)...

Memula tu tak confident gak nak makan... sebab tak penah dgr la katakan... tapi tu la.. bak kata org tak try tak tau kan...?? So kami ni pun try la mkn... Sepinggan kongsi 3 org... (heheh tapi tak cukup.. order lagi spinggan :-p) Mmg best aa... kira kenyang sampai ke petang jugak... ;-)

Ok yg kat luar tu roti canai aa kiranya... then dlm tu ada isi cam dlm popia basah/goreng... ada carrot, bawang, sengkuang dll... & kat atas tu dihias dengan cili sos dan mayonis.... hm... yum... yum... So..lagi sekali panggilan tuk org2 TPM tuk try menu baru kat Syukran nie.. mmg best!! Rasa sekali nak lagi!!! :-))

4 comments:

  1. wahhhhh.. nampak sodappp.. sodap lagi pekena dengan kari nie..kat mana sebebenornya restoran tu.. boleh gak ajak memember gi..

    ReplyDelete
  2. hm...mmg sodaapp... kat restoran syukran.. dalam technology park malaysia (TPM), bukit jalil. menu ni ada belah pagi jek... so kalau nak pekena, dtg time bfast la... yum yum :D

    ReplyDelete
  3. dah xde dah restoran ni ganti dgn nasi lemak ape tah

    ReplyDelete
  4. la ye ke fullfilth...?? lama dah pun... hm... lama dah tak ke TPM...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...