Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Saturday, November 10, 2012

Tupperware Kiyter: Diskaun 10%


Bismillahirahmannirrahim
Assalamualaikum & salam ziarah,

Ada tak siapa-siapa peminat Tupperware Brands? Jika ada jom cuci mata di Facebook Tupperware Kiyter yang kini menawarkan 10% diskaun atas barang-barang READY STOCK. Anda mungkin berkenan dengan yang ini... 

Tempting Treats 1.1L
boleh letak biskut-biskut buat minum petang :D , atau set pink yang comel ini... 

Snowflake Surprise + Square Eco Bottle
Pink Passion
Set yang sesuai untuk menghiasi peti sejuk anda... :D 

Untuk mengetahui saiz dan pelbagai pilihan lain, jom pakat LIKE page, Tupperware Kiyter. Kalau tak nak beli pun tak pe... Jom cuci mata!! (^_^) 

50 comments:

  1. Replies
    1. ha apa lagi.. tunjuk kat mak.. hehehe belikan terus buat hadiah pun ok gak :D

      Delete
  2. sgt suke tupperware..walaupun mahal, tapi puas ati membelinya..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betulkan...?! lagipun warranty seumur hidup. memang berbaloi beli...

      Delete
  3. Comel tupperware tu..wifey pun memang hantu tupperware

    ReplyDelete
  4. comelnya yang ada corak corak tu..:)

    ReplyDelete
  5. akak, ni entry yg saya pernah buat sblm ni.. :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/cara-saya-dapatkan-idea-untuk-buat.html

    ReplyDelete
  6. menarik.nak bagi kat mak macam ni

    ReplyDelete
  7. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  8. kk xpa...ari nie kita tolong orang nnt2 org tolong kita lak btl x

    ReplyDelete
  9. bini wak pon sukak tupperware.. ehheeE

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke? boleh la beli buat hadiah.. :D

      Delete
  10. comel.. nati nak pergi cuci mata kat sna pulak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. syiela... ada byk lagi pilihan kat FB page tu :D

      Delete
  11. as salam..

    mmg lawa2 bekas tuperware..mmg padanlah dgn harganya sekali :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam... ha ah kan.. mmg mahal... tapi tahan lama... (^_^)

      Delete
  12. 10 % byk gak diskaun tu. + cantik2 design tupperwear ni. nak beli tp bln ni bajet more too travel je.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. lynn tak pe... lain bulan pun boleh... hehehe :D

      Delete
  13. assalam nora..mama pun suka tupperware..adalah koleksinya.. :)
    yg terkini warnanya nampak menarik..thanks..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumsalam mama aini... tupperware ni mmg berhantu... kalau tengok je pun rasa nak membeli... hahahah

      Delete
  14. salam sis nora

    Yang untk isi dalam peti ais TA berkenan sgt,

    Terima kasih sis sudi lapangkan masa di blog tirana aduka

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumsalam... cantikkan yang tu... heheh

      Delete
  15. Betul tu Nora..... beli kemudian cite.... yg penting promote...he...he...

    ReplyDelete
  16. brg2 dari tupperware mmg menarik..

    ReplyDelete
  17. suka jugak dengan brand tupperware. diyakini turun-temurun.

    ReplyDelete
  18. berkenan betul nadia dengan tupperware yang first tu.
    nanti kalau nadia nak beli, nadia roger akak ok. :))

    ReplyDelete
  19. klu tgk tupperware nih mata dgn tgn...tgk pon sipi2 je...
    haiishhh.....
    tergoda sungguh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah.. betul kan? mmg tergoda..! (^_^)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...