Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Wednesday, November 21, 2012

Barakallahufiq Abah...!!

Bismillahirahmannirrahim
Assalamualaikum & salam ziarah,

Semalam AF sangat excited nak keluar jalan-jalan... Sebab semalam birthday encik hubby. Dari pagi mereka dah practice nyanyi lagu "Happy Birthday" untuk abahnya... Liriknya macam ni...

"Selamat birthday to you...
Selamat birthday to you...
Selamat birthday to you Abah...
Selamat birthday to you..." 

Disebabkan abah balik kerja agak lambat... Faris yang kelaparan habiskan nasi goreng yang saya masak... Alisya pula asyik minta susu... Kesian AF saya... lama sangat tunggu abahnya... 

Birthday boy nak makan Kenny Rogers, so saya ikutkan je lah... (kalau ikut saya... macam sedap je makan kat Secret Recipe... ada kek!!) Ini yang kami order:

Cheese cake...
Spaghetti + BBQ Chicken + Fruits
Macaroni cheese... untuk AF
AF kesayangan saya...
Susahnya Alisya nak pandang kamera...
Birthday boy... with Iced Blended Cappuccino...
Haih... gambar makanan dan minuman saya hilang pula... cari-cari dalam phone dah tak de... :'( mungkin AF saya dah terdelete... Saya makan spaghetti + coslow + chicken with black pepper sauce dan air saya seperti biasa iced blended mocha...   

Semoga encik hubby sentiasa sihat walafiat... panjang umur, sentiasa dimurahkan rezeki dan sentiasa di bawah lindunganNya... InsyaAllah... Amin...

36 comments:

  1. semoga sekeluarga dimurahkan rezeki.

    menanti abahnya sampai habis nasi... ^_^

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 840 .

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    From: Fariz Reza [Dot] Com

    ReplyDelete
  3. lamenye xmkn kat kenny......slurpppppppppp

    ReplyDelete
    Replies
    1. kami makan time sambut besday je... huhuhu mahal juga...

      Delete
  4. assalam.. selamat birthday ye ukhti..hehe.. lirik baru..nak try lah.. mcm best je bunyi :D selamat birthday u en.hubby ukhti :)

    ReplyDelete
  5. Happy birthday to your hubby ☺☺

    ReplyDelete
  6. Well, diucapkan moga senantiasa dikurniakan kesihatan yg baik, murah rezeki dan dipermudahkan dalam semua urusan.. Insya Allah...

    ReplyDelete
  7. selamat hari lahir!!! semoga dipanjangkn usia serta diperluaskan rezeki

    ReplyDelete
  8. ermm cheese cake tu sangat sedap...

    ReplyDelete
  9. hehehe...meriahnye besday boy tu ek!....
    moga hubby dipanjangkan umo, murah rezeki dan sentiasa diberkati..

    ReplyDelete
  10. hepy besday utk husband akak.semoga panjang umur murah rezeki...cheese cake yg plg xmenahan tgk hikss

    done nespray n standard chatered

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... mmg temptingkan cheese cake tu... thanks wanie...

      Delete
  11. wak pon nk ucap hepi besday abahjugakkk..ehhhHHE

    ReplyDelete
  12. alahaiii sedapnya makanan tu..

    btw, happy bzday utk hubby akak :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai.. kesian orang dlm pantang... tak pe ina.. tak lama dah kan nak abis pantang... ^_^

      Delete
  13. Sedapnye makanan...slm singgah ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekali sekala mkn sedap boleh la... hahaha

      Delete
  14. happy belated besday buah abah AF,, moga terus di murahkan rezeki

    ReplyDelete
  15. Happy belated besday...moga bahagia dunia dan akhirat

    ReplyDelete
  16. happy bestday buat suami awak... moga dipanjangkan umurr.. jrg makan kat kenny.. tp sesekali makan mmg mantapkan..

    ReplyDelete
  17. Hb buat suami akak.ciksu doakan semoga panjang umur dan diberikan kesihatan yg baik utk menjaga keluarga.amin

    suke ice blended capuccino tu..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...