Nuffnang Ads

Bookcafe (^_^)

Agoda Ads

Tuesday, January 10, 2006

Aidiladha...


Lama betul tak update blog nie... byk benda yg nak tulis tapi sume tersimpan as draft.. tah la.. byk sgt menda yg nak disettlekan sejak 2 bulan lepas... pasal tahap kesihatan mak... pasal company club... pasal kawin... naik pening pala mikirkan... pe pun bak kata org kena nak tempuhi...

Hari ni sambutan aidiladha, mak buat korban tuk arwah ayah, arwah abg rudi & arwah atuk, kat Masjid Rahimah, Greenwood... dpt la 3 bahagian... tambah ngan daging korban yang surau sedekah... tambah lak dengan daging yg Asrap dpt (opis takaful buat korban kat Rawang...) mmg byk sgt daging korban yg kitaorg dpt... mak dah pesan kat abg Zaini, 3 bahagian tu, sedekahkan pada sesiapa... tapi org masjid tak sedekahkan, sebaliknya simpan tuk kitaorg collect ptg tuh... (tu pun smpi org masjid call suh dtg amik sebab dah nak tutup opis... sedangkan kitaorg igt daging tu dah disedekahkan)... Last2 mak suh E1 paskan daging korban yg byk tu pd Acik utk disedekahkan pada org kg...

Hmm.. pe lagi nak cite.. ooo pasal juadah pg raya nie...?? Hari tu mak ada ckp teringin nak makan pulut durian.. saya pulak teringin nak makan pulut kuning ngan sambal ayam... so, kitaorg wat la pulut2 tu berlaukkan.. kari daging ngan sambal ayam.. Layan pulut je la dr pg smpi ke ptg :p

Yg dtg bertandang ke rumah ada la jugak... tapi x seramai masa raya Aidilfitri... kawan2 Asrap... hm... sedara-mara mak... + E1 (bertambah2 dia makan pulut kuning ngan kari daging.. kari mmg fav dia...) :-D

OK buat semua... cukup kot dulu.. nanti sesenang saya post lagi... Selamat Hari Raya Aidiladha.. :-)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...