Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Thursday, August 06, 2015

Rania Turn's 1 GiveAway!

Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum dan salam ziarah,

Alhamdulillah sekejap je dah besar anak CikSu a.k.a QasehnyaRania. Rasanya macam baru je lagi CikSu sharing pasal pengalaman mengandung dan bersalin dalam blog! Tup tup rupanya dah setahun pun... Kejap je kan?!

So, sebagai tanda sokongan, saya nak joinlah GiveAway anjuran CikSu ni...


Sesiapa yang nak join, sempat lagi ni... Tarikh tutup 15 Ogos 2015... Nak join, click banner ya... (^_^)


Nota kaki: Eh, dah lama juga saya tak join giveaway. Dan saya pun dah lama tak buat mini giveaway!

22 comments:

  1. good luck sis.. zaza pun join hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq zaza... good luck juga utk zaza...

      Delete
  2. terima kasih akak sbb sudi join
    good luck

    ReplyDelete
  3. jln2 sini + follow
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/08/rania-turns-1-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Salam, singgah blogwalking dari GA yg sama..goodluck ye :)
    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2015/08/rania-turns-1-giveaway.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...