Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Friday, January 13, 2006

Sumbangan KRIS...

Hari ni beg yang kitaorg (AJK KRIS) plan nak kasi kat ahli2 dah pun tercapai... Dari awal perlantikan kitaorg lagi plan nak bagi something kat ahli... La ni baru tercapai...

Plan asal beg ni nak diberi sempena hari lahir ahli2 KRIS... tapi memandangkan kesuntukkan masa dan agak tidak praktikal, kami mengubah kepada rancangan dari hadiah hari jadi kepada hadiah TAHUN BARU KRIS 2006...

Alhamdulillah seramai 139 orang ahli telah mendapat beg ini.. (Kalau tak silap tahun lepas semua ahli dapat t-shirt teambuilding..) Beg ni ada dua color, satu seperti gambar di sebelah.. manakala satu lagi color biru pekat. Design sama jek..

Kami sering juga ditanya tetang trip.. Adus... yang tu susah sikit nak jawab memandangkan banyak faktor yang perlu diambil kira... Walau bagaimanapun, kami sedang dalam usaha menyiapkan proposal bagi merealisasikan impian semua ahli... Diharap anda semua dapat memberikan kerjasama dan bersabar dengan aktiviti (trip) tersebut... InsyaAllah kalau x de aral melintang, 25-26 Februari 2006 kita akan bersantai2 di luar KL...

A Famosa atau Tiara Beach, PD... Mana satu pilihan anda?? :-D

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...