Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Thursday, November 13, 2008

Alhamdulillah....

Tengah sibuk-sibuk ni sempat juga melawat Kak Zimah di Kuantan Medical Centre (KMC)... Alhamdulillah... selamat dah Kak Zimah lahirkan baby kelima yang comel... Widad namanya...

Tahniah buat Kak Zimah & suami... dengan kelahiran baru ni... (bak kata Ms Ng... timing bresalin tak kena :p) maklum la... sekarang ni tengah busy dengan final exam... mana nak siapkan soalan periksa... nak marking nanti.. nak ISO... sakit otak memikirkan semua tu... Adoila...

Nak-nak Kak Zimah cuti dua bulan ni... teruk la nak kena cover kerja-kerja koordinator dia... nak buat timetable... nak prepare silibus revision untuk sirim la... aduuusss... Masa macam ni rasa nak berhennti kerje pun ada.... bukan apa... workload teruk sangat... tak terkejar rasanya... Udah dulu ya!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...