Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Wednesday, December 31, 2008

Selamat Tahun Baru...

Cepat sungguh masa berlalu... sedar tak sedar, skang ni dah masuk tahun baru 1430H/2009. Hm... Apa lagi ye yg tak tercapai? Ke sume dah tercapai? Entah la... tak sure lak... dr segi kerjaya... hm, sebab tak pernah pun terpikir nak dok di line education... la ni dah ada kat sini... bln feb 2009 cukup la setahun.

Nak buat azam dr segi kerjaya pun tak leh, sebab tak sure bape lama dpt dok di Kuantan ni... kalau ada rezeki tuk hubby berpindah semula ke KL... maka... tamatlah kerjaya sebagai lecturer... tempoh bape lama lagi tak sure la... kalau ikutkan ada dalam lebih kurang 2 thn lagi... (lama gak 2 thn)... apa pun moga dapat la mendidik anak2 bangsa skang ni untuk menjadi insan yang terbaik!

Sebenarnya seronok juga jadi lecturer ni... nak2 ngaja bidang kita, JOURNALISM... mmg seronok... sekurang2nya boleh share dengan student pengalaman kita & ada juga yang dah handal menulis... ada yg dah boleh buat cerpen... buat novel... menulis news dengan lebih bagus... semua ni buat kita rasa hepi dan tumpang gembira... sekurang2nya bangga juga bila ada yang dpt smbg kerjaya di company2 penerbitan, baik printed & electronic...

Untuk next session Jan-May 2009, 5 subject untuk diajar - Translation, Public Speaking & Interaction Skills, Photo Communication, Internet for Journalistic Research & Current Media Issues.

Internet & Current Media tu subject baru... so skang ni tgh pulun buat notes untuk sem akan dtg...

Hm... ramai juga yg tanya.. bila nak kasi adik kat Faris... hm... susah nak jawab tu... Faris mmg la dah besar... Tgk la... InsyaAllah ada rezeki tahun 2009 ni mana tau kan... :p Kalau ada alhamdulillah... kalau dpt baby girl best gak...sepasang! heheh...

Hm... untuk semua... Selamat Tahun Baru 1430h/2009. Moga semua azam 2008 dah tercapai dan azam yg akan dtg akan terlaksana... Amin....

3 comments:

  1. thanks madam sbb byk mengajar aien dan kwn2 slame ni...
    aien sentiasa doakan kesejahteraan madam...slmt mengajar!

    ReplyDelete
  2. Thanks ain... Tunggu saya dtg RTM... Buat lawatan praktikal... siap la korang... ;p

    ReplyDelete
  3. arap2 la pat bby bawu k madam..
    insyaallah..lau der rezeki,pat lah faris adeq..hihi..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...