Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Tuesday, January 20, 2009

Pertukaran subjek...

Dah dua minggu kelas start... Alhamdulillah buat masa ni semuanya masih terkawal. Selalunya yg tak terkawal bila dah start quiz & test... sbb selalu terlebih masa utk mark paper. Yg jadi lagi "sakit" bila kelas tu ada dalam 30 org... mmg tak dan sehari nak tanda paper.

Ooo ada sedikit perubahan on subject yg kena ajar this semester. Subject Current Media Issues dah ditukar dengan subject Interpersonal Communication. Pertukaran ni adalah atas sbb2 tertentu (so tak leh cite kat sini la kan :p) Agak sakit hati juga la kan... sbb sepanjang cuti sem yg lepas... punye la prepare tuk subjek current media tu... sekali tak ngajar lak...!! Adus... Skang ni nak kena prepare material tuk subjek Interpersonal... mmg agak "terbakar" gak la... mujur la arahan dr pihak atasan.. kalau tak... jgn harap nak tukar subjek.. mujur gak subjek Interpersonal tu ringan skit... tapi ringan2 pun........................................ nak kena prepare gak...!!! Argh.... tension!!

Interpersonal ni studentnya 30 orang.... pastu Translation pun 30 orang... bila mikir bilangan student, pening lak... Tak pe nora... Rileks... InsyaAllah sumenya akan OK....

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...