Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Friday, August 27, 2010

Mesej buat Syue Syue...

Syue.. saya amat tertarik dengan entry2 di blog awak lately... amat mencuit hati... rasa amat tenang dan sangat seronok membacanya... sangat santai... :-D tapikan syue rasanya ada beberapa perkara yg saya rasa awak perlu add... saya tercari2 ruangan untuk comment... kalau ada ruangan comment tu... lagi menarik...! layout cam yg dah ada skang agak SEMPIT la syue... sbb syue pilih 3 column... kalau nak edit layout/design, pilih yang ada 2 column... so ruang akan nampak lagi lebar dan tersusun...

btw... saya amat suke dengan entry yg ni... advertising project 1 done! Meera tu... Zalikha Ameera ke? dia nampak sgt cantik dalam gambar tu... syue... your shoot SANGAT CANTIK!! Congratulation dear!! :-)

Hati saya berdetik lagi... "rindunya nak mengajar batch u'll, batch yg sgt BEST!"

3 comments:

  1. hahaha.. tq madam.. ;)
    sy pn tgh fening nk upgrade blk page sy. huhu...

    ReplyDelete
  2. haha tak pe... slow2... raya ni leh buat :p selamat hari raya syue...

    ReplyDelete
  3. wah madam rindu kami! ahaha. kami sangat rindukan madam ;(.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...