Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Tuesday, April 15, 2008

Birthday Mama...!

Bismillahirahmannirrahim
Assalamualaikum & salam ziarah,
Ahaks... hari ni birthday mama... hm... tak de apa yang best sangat pun... Tapi... yang best bila tengok perkembangan Faris... Bila dia dah nak makan macam orang dewasa... Bila dia dah merangkak... Bila dia happy duduk dengan pengasuh baru dia... Tu semua hadiah berharga buat Mama... Tak sangka... Faris dah besar sekarang.... Dia pun dah tak muat tidur dalam bakul tu... kaki dah panjang.. (^_^)

Malam tadi Abah bawa dinner di Sri Affa,Kuantan....  makan Chicken Chop.... (sedap... tapi rasanya sedap lagi Chicken Chop kat "reban" - TPM).. bila Chiken Chop dah ada depan mata... Faris sibuk nak makan... macam la dah besar sangat dia tu... Hadiah birthday?!?! Hm... adalah... :p
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...