Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Tuesday, September 10, 2013

Laptop Dah Merajuk... :-(

Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum dan salam ziarah,

Laptop saya dah mula merajuk... Sekejap boleh buka... Sekejap menyorokkan diri... Sejak akhir-akhir ni.... apa pun tak muncul di skrin lagi... :-( Mujur saya sempat transfer semua file dalam external... hm...

Sekarang ni hanya boleh blogwalking dengan phone... Maklum je la... kalau pakai handphone, mendatangkan keletihan pada mata... sebab tulisan pun kecil-kecil jadinya... Most of the time, saya hanya boleh baca entri anda... tetapi tak boleh nak tinggalkan komen... *Sedih!*

Mohon maaf sebab lambatlah nak update entri baru... kena tunggu peluang dan ruang yang ada sebelum saya beli laptop yang baru.... Buat masa ni hanya gunakan phone... Sabarlah duhai hati... haih!!

* * *

Berminat untuk menjana pendapatan lebih dengan Tupperware Brand?! 
Hubungi/SMS/Whatsapp Nora 0193441384 atau Kamarul 0126526556


10 comments:

  1. hehe apa lagiii.. laptop baru lah gamaknya ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuh ongkosnya belum cukup sih... uwaaaa...

      Delete
  2. itu namanya dia mintak laptop baru tu...

    ReplyDelete
  3. best la dapat beli yg baru . upgrade tuh ...

    ReplyDelete
  4. mmg tak best lgsung kan guna phone..semoga cpt dpt laptop baru.hehe

    ReplyDelete
  5. Setuju kalau guna HP mmg melambatkan dan memenatkan....tak puaskan NK!... nak buat entri pun agak susah..OKje pun tak suka!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...