Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Wednesday, September 11, 2013

Wordless Wednesday #38



Walaupun tak banyak... tapi tetap bersyukur... Cek pertama blogging... (^_^;) Thanks Nuffnang...!



* * *
Berminat untuk menjana pendapatan dengan Tupperware Brands? 
Hubungi/SMS/Whatsapp Nora 0193441384 atau Kamarul 0126526556.


19 comments:

  1. tahniah kak! dh dpt merasa duit tabung hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah... heheh walau sikit rezekikan?! hehe

      Delete
  2. wahhh , best nye dah dapat merasa :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah! This is only the beginning lama-lama banyaklah dapat lainlah dgn akak ni sbb blogging untuk suka-suka saja mmg tak ada rezeki langsung bab nuffnang ni..

    ReplyDelete
  4. yang pentinng adakan.. semoga terus berjaya...

    ReplyDelete
  5. oklah tuh..dulu first time cash out pon luqman dpt lebih kuraang nih jgk..xpe..lame2 nnti boleh byk lgi..semoga dimurahkan rezeki..hehe

    ReplyDelete
  6. Untunglah, at least pernah jugak cash-kan, saya ni tak cukup lagi nak cash, so tak pernah merasa pun, haha...

    ReplyDelete
  7. Sy masih menabung lagi, baru ic put jer.

    ReplyDelete
  8. duk kumpul sikit sikit mana tau leh menggunung. hahaha

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah akhirnya merasa jugak, baru perasan sy x buat entry lg dapat cek nuffnang hihihihi .... duit dah selamat beli barang pun

    ReplyDelete
  10. Bila nak belanja OKje NK? hehe
    OKje tak keluarkan lagi biar sampai berkepul2 dululah hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...