Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Wednesday, July 03, 2013

Wordless Wednesday #34


Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum dan salam ziarah,

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi, ada rezeki dalam bisnes Tupperware... Sebab hari ni Wednesday, so saya nak share print screen komisen yang saya terima last month (Jun). Alamak, jangan salah faham... bukan nak menunjuk... cuma nak beritahu, bahawa kita boleh dapat extra income dengan Tupperware, walaupun hanya part time! (^_^)


Dan inilah team Tupperware Kiyter! (^_^)Y


Berminat untuk menjadi sebahagian dari team kami dan nak tahu cara mendapatkan extra income dengan Tupperware Brands? Jom join kami. 
In sha Allah kita work in team...
Hubungi/SMS/Whatsapp: 
Nora 0193441384 / Kamarul: 0126526556 / Ieta: 0199516363

* * *


19 comments:

  1. Alhamdulillah, kerjasama team yang bagus, hasilnya bagus juga kan Nora.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul ummiross...teamwork yang bagus... alhamdulillah...

      Delete
  2. Alhamdulillah..rezeki. tahniah ye kak :)
    p/s:terima kasih kak share entry doa mendapatkan zuriat tu.. :) doakan ye..

    ReplyDelete
  3. wah...tahniah NOra...hebat

    ReplyDelete
  4. Kakak pengguna tegar tupperware tapi tak pernah jadi ahli. Membeli selalu sebab kakak ada kawan memang jual.

    Boleh tahan juga incomenya kan Nora.

    ReplyDelete
  5. saya pun ahli juga, tapi tak pernah ambil tahu pasal semua tu... lebih kepada beli utk diri sendiri... geram tgk design tupperware yg comel2 tu :)

    ReplyDelete
  6. Haha... Kakak2 tempat belajar saya tiap2 hari kalau jumpa saya mesti tunjuk katalog Tupperware suro belikan...hahaha...

    ReplyDelete
  7. So...dah dapat komesen tu ....bila nak belanja ?hehe

    ReplyDelete
  8. Ahamdulillah,boleh tahan juga incomenya,tak sia2 bergiat aktif dengan tupperware..:)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah , rezeki ramadhan tuh . Sebenarnya apa pun yg kita buat , asalkan ada usaha , tekun dan kuat semangat , pasti ada ganjarannya

    ReplyDelete
  10. tahniah.moga bertambah murah rezekinya :)

    ReplyDelete
  11. kerjasasma antara team yg sangat bagus ni

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...