Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Sunday, July 14, 2013

Malas Nak Layan...

Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum dan salam ziarah,

Mendengar perbualan anak-anak kadang-kala memang mengundang tawa... Ketika mereka sedang tekun menonton rancangan kartun di saluran Astro 616... Tiba-tiba Alisya mulakan bicara...
 
Alisya: Abang, kenapa tu abang? (merujuk kepada cerita kartun yang ditonton mereka)

Faris: Cakap dengan abah dengan mama, jangan cakap dengan Faris. (jawab acuh tak acuh)

Alisya: Apesal?! (Alisya minta kepastian)

Faris: Penat! (jawapan ringkasnya... penat sangat la tu... sebab baru balik dari buka puasa dengan family sebelah husband di Bangi Golf Resort tadi)

Amboi... kemain lagi abangnya... tak nak jawab soalan adik... Sabar je la... 

Entri berkaitan:
Bila Abang Ajar Adik

Bila rapat... rapat sangat... bila gaduh... hai...

* * *


Tupperware Kiyter sedang merekrut ahli baru dalam team kami. 
Nikmati diskaun sehingga 25%-30% sebagai ahli  
(atas barangan Tupperware (25%), NatureCare, Nutrimetics, TupperClean) 
dengan yuran keahlian hanya RM70.00
Juga nikmati pelbagai lagi keistimewaan lain.


Call/SMS/Whatsapp: Nora: 0193441384 / Kamarul: 012-6526556
Jom Sertai Kami! ^_^

9 comments:

  1. hihihihi boleh pulak sbb penat xnak jwp soalan yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang Faris ni.. kemain eksen dia... sabar je la..

      Delete
  2. camtu la gak bila anak buah saya berebut nak tgk tv ... heheheee

    ReplyDelete
  3. Hehe kadang kadang geli hati tengok keletah merekakan NK

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...