Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Monday, July 15, 2013

Gatal Tangan Nak Cash Out :p

Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum dan salam ziarah,


Amount untuk cash out dari akaun Nuffnang telahpun cukup... Orang lain dah cash out beratus-ratus, malah ada yang dah beribu-ribu... Saya baru first time merasa nak cash out... Sadis...! Tak pe la... Apa pun... Nampak la juga hasilnya berblog (walaupun lama...) By the way, RM50.00 tu dapat la beli barang basah untuk seminggukan...  ^_^

Tangan ni gatal je nak tekan cash out button tu.. hehe... Tapi bila baca tips dari blog otai, rata-rata tulis, kalau nak cash out Nuffnang, buatlah pada akhir bulan dan pada hari yang BUKAN hari Isnin dan Jumaat.... Makanya setelah disemak kalendar Julai 2013 ni... saya hanya boleh cash out pada 30/7 atau 31/7 (Selasa atau Rabu)...

So, masa agak panjang lagi... Moga CPUV saya yang sedang on going tu dapat jana lebih banyak RM... (padahal blog owner malas nak update new entry macam mana nak jana duit lebihkan :p )

Nota kaki: Pejam celik dah hampir seminggu kita berpuasakan? Moga semuanya baik-baik saja... ^_^ 

* * *

Tupperware Kiyter sedang merekrut ahli baru dalam team kami. 
Nikmati diskaun sehingga 25%-30% sebagai ahli  
(atas barangan Tupperware (25%), NatureCare, Nutrimetics, TupperClean) 
dengan yuran keahlian hanya RM70.00
Juga nikmati pelbagai lagi keistimewaan lain.


Call/SMS/Whatsapp: Nora: 0193441384 / Kamarul: 012-6526556
Jom Sertai Kami! ^_^

19 comments:

  1. Sayang nak tekan cash out sebenarnya... Alhamdulillah, berapapun earning dpt itu pun rezeki jugak kak nora ^___^

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu... walaupun belas2 ringgit pun... still rezeki... syukur alhamdulillah...

      Delete
  2. Replies
    1. kan?! sikit pun rezeki... Alhamdulillah syukur...

      Delete
  3. ehem, jgn lupa blanja kami kepsi hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... in sha Allah... mai turun melaka... :)

      Delete
  4. wah.. tahniah!! berikan ckit tips nk dpt CPUV//

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah... alahai... saya sendiri pun 'cilok' tips otai2 blogger yang lain.. heheheh

      Delete
  5. Sikit pun rezeki. Nnti lama2, tgk kt pymnt history... haaa.. terkejut. Kalo tiap bulan 50 pun ok la... tapi, nak lebih la kan =)

    ReplyDelete
  6. tahniah ye. ada jugak la hasilnya kan...

    ReplyDelete
  7. itulah org kata hujung bulan bgskan kalau nak cash out ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la masaya... lama jugak lagi tu... hahahah

      Delete
  8. alhamdulillah ... rezeki ramadhan tu .

    ReplyDelete
  9. alahai.. dapat juga duit raya

    ReplyDelete
  10. Okje punya lebih sikit dpd awak NK..
    wah bagus jugak tips tu'

    ReplyDelete
  11. k la tu rm50 pun duit..sy ni dah bertaun berblog takde hasil pun.huhu

    ReplyDelete
  12. nak tunggu banyak baru nak cash out.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...