Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Friday, July 05, 2013

Love Bookmark

Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum dan salam ziarah,

Kalau ada waktu lapang, saya suka lipat-lipat kertas (baca sebagai origami...). Disebabkan saya suka baca buku, maka saya suka cari video cara buat bookmark sendiri... Antara yang menjadi favorite saya adalah dua bookmark ini...



Cantikkan?! Jom lipat kertas!! Oh ya... Aini pernah tanya pasal heart bookmark tu dalam entrinya di sini. Sorry la dik... Lambat sangat naik entrinya... huhu

Nota kaki: Sekarang ni nak masak resipi apa-apa pun boleh belajar di YouTube... tinggal nak dengan tak nak je... Benar info di hujung jari! ^_^

12 comments:

  1. ai
    saya ida
    newbies blogger
    saya baru je follow blog ni
    jemput ye follow blog saya
    umielman.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Betultu..saya kalo nak masak ker nak cara idea untuk buat art & craft bebudak ni refer youtube jer senang...

    ReplyDelete
  3. wahhhhh berkenan yg heart no 2 tu....
    nak mencuba gak lah nanti...

    yes youtube/google byk menolong kita skarang....

    ReplyDelete
  4. mmg mcm2 ada kat u tube . cuma kuota cepat habis ... huhuhuu

    ReplyDelete
  5. cantik sangat bookmark tu, kreatif..

    ReplyDelete
  6. menarik... ada masa boleh cuba....
    Untung zaman skrang, nak msak google jer dalam internet.. kalau tak, sampai skrang kot saya tak pandai masak... tapi skrang pun takde la pandai sgt, boleh la masak utk family :)

    ReplyDelete
  7. seronok buat origami ni..macam kita kecik2 dulu buat sampan,buat kapal terbang..skang ni macam2 lg..mmg advance..benda yg ringkas macam bookmark ni pun comel

    ReplyDelete
  8. kraatif la.

    dulu2 suka la buat .hihi

    ReplyDelete
  9. bookmark tu cantik...comel jer..tp klu ayut buat mmg tak lama la jawab yer...setiap bukak buku kena bt bookmarks len.hihihi

    ReplyDelete
  10. Alaaaa...tak bley view video tu. Kak, saya suka bookmark yg akk bagi tu ☺☺

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...