Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Saturday, July 27, 2013

Raya Giveaway by Tupperware Kiyter #2


Bismillahirahmannirrahim
Assalamualaikum dan salam ziarah,

Salam 13 Ramadhan rakan bloggers (^_^),
Teringin nak berkongsi kegembiraan bersama rakan bloggers yang banyak memberi sokongan pada bisnes Tupperware yang saya ceburi secara serius sejak 2 bulan lalu. 

Ada yang baik hati, LIKE Facebook Tupperware Kiyter... Ada yang tolong promote pada kawan-kawan... Ada yang buat entri khas dalam blog masing-masing... Semua usaha anda tu saya ucapkan ribuan terima kasih... Saya mungkin tak mampu nak balas jasa baik anda semua... Namun bantuan anda semua amat-amat saya hargai... Ada rezeki lebih, saya berikan anda hadiah ya! In sha Allah...

Sempena nak memeriahkan kedatangan Syawal tak lama lagi... Saya dan team Tupperware Kiyter amat berbesar hati menganjurkan RAYA GIVEAWAY

Jika anda berminat untuk mendapatkan Set Luncheon Plates (4) dan Tumbler 230ml (4) ini secara PERCUMA, sila tinggalkan perkataan @Tupperware Kiyter di ruangan komen di Facebook ini, sebagai tanda penyertaan. 



Penyertaan dibuka bermula hari ini, 22 Julai 2013, Isnin hingga 27 Julai 2013, Sabtu, jam 11.45 malam.

Pemenang akan ditentukan melalui cabutan undi team Tupperware Kiyter. In sha Allah pemenang akan diumumkan pada 29 Julai 2013, Isnin depan

Selamat mencuba! (^_^)Y

* * *

Tupperware Kiyter sedang merekrut ahli baru dalam team kami. 
Nikmati diskaun sehingga 25%-30% sebagai ahli  
(atas barangan Tupperware (25%), NatureCare, Nutrimetics, TupperClean) 
dengan yuran keahlian hanya RM70.00
Juga nikmati pelbagai lagi keistimewaan lain.


Call/SMS/Whatsapp: Nora: 0193441384 / Kamarul: 012-6526556
Jom Sertai Kami! ^_^

25 comments:

  1. wah..boleh dpt tupperware fri..sangat suka tupperware.. ^_*

    ReplyDelete
  2. done...nk tupperware free ni..hehe...

    ReplyDelete
  3. Alaaa...FB tak bley bukak kat office ni. Kena tunggu lunch baru blh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo opis block FB time keje ya fiza.. takpe, panjang lg masa GA ni...

      Delete
  4. Baru je balik dpd menjoin ni NK hehe

    ReplyDelete
  5. Salam Ramadhan dear… Terima kasih sudi komen entry saya.. Menariknya give away ni…semoga berjaya dalam penganjuran ini..:)

    ReplyDelete
  6. salam sis nora...done follow sis...nak join jugak :)

    ReplyDelete
  7. ok, saya cuba nasib. Selamat berpuasa madam! :)

    ReplyDelete
  8. Alamak...... terlepas sudah.. baru baca lah kak pasal nie.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...