Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Wednesday, February 19, 2014

Mini Giveaway #6

- Mini Giveaway ini telah ditutup -
- Saya akan cabut undi & umumkan pembaca bertuah pada hari Jumaat (penghulu segala hari) (^_^) -

Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum dan salam ziarah,

 

"Jika engkau mahukan teman, cukuplah Allah sebagai teman. 
Jika engkau mahukan musuh, cukuplah nafsu sebagai seteru. 
Jika engkau mahukan hiburan, cukuplah Al-Quran sebagai bacaan. 
Jika engkau mahukan nasihat, cukuplah mati sebagai penasihat." 
- Ahmad Ammar -

Untuk mini giveaway kali ke-6 ini, saya ingin menghadiahkan sebuah buku Cerita Cinta Ahmad Ammar ini kepada seorang pembaca bertuah. 

Saya memang dah plan nak jadikan buku ini sebagai hadiah istimewa giveaway sebelum saya ke Karnival Karangkraf lagi. Sebab lama juga rasanya saya tak hadiahkan buku kepada pembaca blog ni... (rindu pula nak mencabut undi... :P )

So, kepada sesiapa yang berminat untuk mendapatkan buku 'Pencetus Ummah - Cerita Cinta Ahmad Ammar' ini, sila tinggalkan link blog anda di ruangan komen di bawah sebagai tanda penyertaan. 

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 19 Februari 2014 (Rabu) jam 11.45 malam. Pemenang akan dipilh berdasarkan cabutan undi. (^_^)

*** Yang tak de blog, tapi silent reader saya boleh tinggalkan email address atau link akaun Facebook anda. *** 

Senarai Peserta:

1. http://iamaproudmama.blogspot.com/
2. http://puankutu.blogspot.com/
3. http://nikkhazami.blogspot.com/
4. http://mardiahdiana.blogspot.com/
5. http://attuffahumairah.blogspot.com/
6. http://masyaamiraaimie.blogspot.com/
7. http://aniesandyou.blogspot.com/
8. http://cikviva.blogspot.com/ 
9. www.ainizakaria.my/
10. http://niesa-lovecrew.blogspot.com/
11. http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/ 
12. http://haslizalizz.com/ 
13. http://www.salya07.com/ 
14. http://mummydearie.blogspot.com/  
15. http://mentaleader.blogspot.com/
16. http://azarthegilagila.blogspot.com/   
17. http://ratupimples.blogspot.com/
18. http://mylovely-fieda.blogspot.com/ 
19. Facebook: Susilawati Zainal  
20. http://ikhlas-atilia.blogspot.com/ 
21. http://azlyiejah.blogspot.com/ 
22. http://msredcheesecake.blogspot.com/ 
23. http://wawegugugaga.blogspot.com/

* * *
Berminat untuk menjana pendapatan dengan Tupperware Brands? 
Hubungi/SMS/Whatsapp Nora 0193441384 atau Kamarul 0126526556.


31 comments:

  1. saya nak! mudah-mudahan ada rezeki! amin =)

    http://iamaproudmama.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. sy join..:)

    http://puankutu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salam singgah pagi sis,saya join..

    http://mardiahdiana.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. salam sis..nampak ahmad ammar..mahu join!

    attuffahumairah.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. sy join nak baca jugak ...

    http://masyaamiraaimie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. mudah-mudahan rezeki menyebelahi saya..aminnn

    http://aniesandyou.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Nak cuba lah =)

    http://cikviva.blogspot.com ...tkasih

    ReplyDelete
  8. Niesa nak!

    Http://niesa-lovecrew.blogspot.com

    Harap2 bertuah..hehe

    ReplyDelete
  9. Nak ☺☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Saya join...http://haslizalizz.com

    ReplyDelete
  11. Saya pun nak juga! Nasib baik tak terlambat. Moga ada rezeki kali nih :)

    http://mummydearie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. saya join .....
    http://http://mentaleader.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. nak join meriahkan GA…..
    http://ceritadanishdanumi.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
  14. saya join :)
    http://azarthegilagila.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Saya nak join jugak. Buku ni macam best je :)
    http://ratupimples.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. salam...saya cuba nasib

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. Nora..susi pun nak jugak...(^-^) facebook je bleh kan..tq yea
    Susilawati.zainal

    ReplyDelete
  18. ooo saya suka kalau cam gini... tak payah buat entri bagai...
    so nak join
    http://ikhlas-atilia.blogspot.com
    http://ikhlas-atilia.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. nak jugak lah...
    http://azlyiejah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. nak jugak!!

    http://msredcheesecake.blogspot.com

    thanks

    ReplyDelete
  21. Saya tumpang sibuk akakkk hihi...

    http://wawegugugaga.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...