Nuffnang Ads

Bookcafe (^_^)

Agoda Ads

Wednesday, July 02, 2014

Mini Giveaway #8

Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum dan salam Ramadhan, 

Alhamdulillah kita masih lagi berkesempatan untuk menjalani ibadah puasa pada tahun ini... Hari ni dah pun masuk hari kedua Ramadhan... Moga kita dapat melakukan ibadah puasa ini sebaiknya serta meningkatkan amalan agar mendapat ganjaran pahala. InsyaAllah... Amin...

Sempena Ramadhan yang mulia ini, saya nak menghadiahkan sebuah buku baru tulisan Ustaz Kazim Elias yang bertajuk Cukup Hanya Allah...

Antara isi kandungan buku...



Buku ini sangat menarik dengan penulisan santai bersifat teguran, peringatan dan nasihat. 

Saya memang suka mendengar ceramah-ceramah ustaz Kazim... Dalam ceramah ustaz Kazim, memang ada jenaka... tapi jenaka itu sangat sinis dan 'makan dalam' bagi orang yang mahu berfikir...

Saya juga telah membaca buku pertama tulisan ustaz Kazim yang bertajuk Tuhan Sedang Menguji Kita... Yang pada saya sebuah buku motivasi islamic menarik untuk dibaca.

Berbanding dengan buku yang pertama, buku kedua ini lebih tersusun penulisannya dan sangat menyentuh hati saya... Maklumlah, kita banyak melakukan kesalahan pada waktu-waktu kita terlalu leka pada dunia satu ketika dulu... Moga Allah ampunkan saya dan rakan blogger sekalian...

Maka saya nak kongsikan ilmu yang telah saya dapat melalui buku ini dengan seorang pembaca bertuah blog saya...

Seperti biasa anda hanya perlu tinggalkan link blog (kalau ada blog), email @ Facebook (kalau tak de blog), di ruangan komen entri ini... Saya buka penyertaan sehingga hari Rabu, 2 Julai 2014, jam 11.00 malam.

Salam 2 Ramadhan... (^_^)

* * *
Berminat untuk menjana pendapatan dengan Tupperware Brands? 
Hubungi/SMS/Whatsapp Nora 0193441384 atau Kamarul 0126526556.


20 comments:

  1. saya nak join.. sy pun suka dgr ceramah ustaz kazim x bosan.. sentiasa menghiburkan..

    http://masyaamiraaimie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. saya nak join... link blog saya;
    http://mnflove.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. salam ramadhan . saya berminat ...

    http://harumankasehvee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. http://norminieza.blogspot.com/

    join..:)

    ReplyDelete
  5. join..

    http://jaajahat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. sy join..:)

    http://puankutu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. http://puankutu.blogspot.com/

    sy join..:)

    ReplyDelete
  8. Join.

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah saya dh 3 x dgr ceramah ustaz kazim secara live. rezeki :)

    thanks akak.
    http://lobaksusue.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Woww... bagus GA nie... boleh dapat hadiah tanpa buat entry... ini baru namanya ikhlas... :D acikidah nak jugak... ;)

    http://acikidah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. belum tutup lagi rupanya, boleh join! =)

    http://iamaproudmama.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. joint...

    http://azievee.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. salam ramadhan cik kak uda tuu,.. ehHee

    ReplyDelete
  14. Nrl suka dengar ceramah-ceramah Ustaz Kazim ni...
    huhu... x tutup, x boleh nak join..
    Selamat Berpuasa... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe terlepas ye nurul... xpe next time insyaAllah... salam ramadhan... :)

      Delete
  15. alooo ruginya...lewat sehari...
    bertuah la sape yg memiliki buku tu.. :)

    ReplyDelete
  16. salam Kak NK..
    suka dgr ceramah UKE ni..penyampaian bersahaja tp menarik!
    tak sempat nk join.. gud luck buat semua

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...