Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Thursday, February 27, 2014

Tips Agar Disukai Orang

Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum dan salam ziarah,

Menarik bila baca tips yang dituliskan oleh Dr Tengku Asmadi, dalam FBnya... Nak letak di blog sebagai panduan hari-hari... Moga tips ini juga bermanfaat buat rakan-rakan blogger yang lain... (^_^)



* Jom cuba jadi orang yang bermanfaat buat orang lain... *

* * * 

Hanya dengan kami di Tupperware Kiyter. (^_^)





19 comments:

  1. Susah nak buat. Tapi adakala kena mencuba. =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  2. perkongsian yang baik untuk amalan kita semua.. :D

    ReplyDelete
  3. simple jer tips nye...
    tapi mampu tak lakukannya...
    jom kita cubaaaaaa....

    ReplyDelete
  4. salam.. gud info.. yg no 8 tu terrrsangatlah penting.. tutup aib org.. in sya allah aib kite pun akan ditutup :)

    ReplyDelete
  5. sedekah senyuman dgn ucap terima kasih tu biasa buat
    lelain tu boleh dipraktikkan =)

    ReplyDelete
  6. Sebarkan salam dan terima kasih tu mmg diajarkn... Insha Allah... Moga dpt beramal semua tips tu...

    ReplyDelete
  7. Wah.. tips yang baik di pagi Jumaat untuk diamalkan sentiasa

    ReplyDelete
  8. 'Tidak berkata-kata ketika hati sedang marah' itu saya yang rasa yang a bit susah nak buat :) Kena cuba berubah ni. Thanks kerana sudi berkongsi.

    ReplyDelete
  9. tidak berkata2 ketika marah tu sifat sy..kena tunjuk ni ke en suami suami sbb beliau suka sgt bercakap bila marah.haha..

    ReplyDelete
  10. Alangkah baiknya kalau kita mampu buat semua tukan NK...... Moga kita lebih baik dari semalam

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...