Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Wednesday, November 06, 2013

Wordless Wednesday #41


Roti bakar ni kian menjadi kesukaan AF saya... Kalau dimasukkan dalam toaster memang tak makan la... So terpaksa la dibakar di atas pan dengan marjerin dan kemudian disapukan kaya... baru la habis dimakan... Aik terasa macam makan roti bakar di kopitiam la pulak...! (^V^) 

* * * 
Berminat untuk menjana pendapatan dengan Tupperware Brands? 
Hubungi/SMS/Whatsapp Nora 0193441384 atau Kamarul 0126526556.


31 comments:

  1. Ha ah, dah ala-ala kopitiam tgk roti2 tu.. sedap nyer….

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan?! oklah kopitiam kat rumah je... ^_^

      Delete
  2. Memang sedap roti bakar + marjerin + kaya ni... tak perasan makan sampai 5 6 keping..

    ReplyDelete
  3. walaupon simple ,tp memang sedap kan...
    teringat dlu arwah mak selalu buat utk sarapan pergi sekolah hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2... dulu arwah mak pun rajin buat bakar gini tuk makan sebelum ke sekolah...

      Delete
  4. Replies
    1. alamak!! ok sila ke kedai beli roti, marjerin dan kaya... huhuhu sorry terliur...

      Delete
  5. Sedapnya roti bakar...ank akk pun suka roti bakar.

    ReplyDelete
  6. fav sy jg..tp suka dgn telur separuh msk

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah sedap gak tu telur separuh masak..

      Delete
  7. Rangup2 garing2 mmg layan kan :D

    ReplyDelete
  8. Mmg sedap roti bakar ni..anak sy pun suka..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan?! makanan simple macam ni mmg anak2 suka...

      Delete
  9. nampak berseni je roti bakar tu kak..

    ReplyDelete
  10. bakar camgini saya pun suka.. hihii

    ReplyDelete
  11. mmg sedap buat roti macam ni...

    ReplyDelete
  12. pandai ye dia demand roti cmni..klu aiman ibu malas takdenya nak bakar ke pan ke ngap terus je ngan kaya..paling rajin pun buat roti telur.hehe

    ReplyDelete
  13. semua jenis roti bakar letak planta sy suka hahaahah ... apatah lg yg mcm ni walaupun x pernah mkn kat kopitiam.. pepandai buat ala²...

    ReplyDelete
  14. saya pula kalau toaster baru lagi berselera
    tapi kena panas baru marvelous
    letak marjerin dengan kaya...wah terangkat!

    saya membalas kunjungan, done follow sini juga
    selamat berkenalan =)

    ReplyDelete
  15. selalu juga buat macam tu utk anak2, tapi kaya ditukar dgn gula pasir

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...