Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Wednesday, November 27, 2013

Wordless Wednesday #43


Kisah percutian anak-anak yang masih tertangguh... Ada kerja lain yang terpaksa saya selesaikan dulu... Selesai kerja saya nanti akan update ya... Thanks pada mereka yang nak tahu dan menunggu kisah percutian anak-anak di Hello Kitty Town dan Legoland... Maaf sedikit lewat mengupdate kisahnya... 

 * * * 
Berminat untuk menjana pendapatan dengan Tupperware Brands? 
Hubungi/SMS/Whatsapp Nora 0193441384 atau Kamarul 0126526556.


17 comments:

  1. Dalam gambar ni, Alisya nampak dah besar…
    Sabar menanti entry seterusnya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan?! kejap je rasa... dah besar dah dia... :D

      Delete
  2. comelnya Alisya... ala-ala penari pro...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah melayan perasaan... biarlah dia... :p

      Delete
  3. Hello kitty town?mcm best je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. best2... anak2 la yang seronoknya... mak ayah pening keluar duit.. hahhaha

      Delete
  4. takpa lambat.. janji update cerita tu nanti..

    ReplyDelete
  5. Setakat ni nak ke Legoland cuma hadir dlm mimpi, maklumlah 6 anak nak dibawa semuanya, aduhai...kena simpan duit dulu...

    Tupperware? Di rumah banyak barang tupperware. Kebetulan isteri juga salah seorang dealer...

    Apa pun terima kasih kerana ziarah blog saya...

    ReplyDelete
  6. sama jugak alkisahnya dengan SB..nak bawa anak2 jenjalan (luar dari kawasan Kuching)..tertangguh lagi..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...