Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Wednesday, June 01, 2005

Birthday Boyz & Girlz in June

Hari ni birthday arwah ayah (yg ke-65)... :-( selalu kitaorg adik-beradik akan sibuk plan nak bagi hadiah apa kat ayah... mula2 plan juga nak beli something... pastu teringat ayah dah 3 bln lebih kembali ke-rahmatullah... :-( sungguh!!... Kami belum biasa dengan 'ketiadaan ayah'... Lebih2 lagi sambutan Hari Bapa akan tiba tak lama lagi... :-( Itulah hakikat... Semoga ayah tenang di sana & semoga rohnya dicucuri rahmat.... Al-Fatihah buat ayah...

Apa pun... Happy Birthday kepada kengkawan yang akan menyambut birthday sepanjang bulan June 2005... Happy Birthday kepada Aline (9th June), Fiffy (11th June), Delpojuney & Ghazaly (10th June), Mohd (12th June), DJ Anne (13th June), Anis (20th June) serta Liza & Eddie (24th June)...

Semoga kalian dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki... serta akan dimudahkan oleh-Nya segala urusan kalian...
DJ Putra.fm, Anne (left), her besday on 13th June...
Anis (middle) will celebrate her bday on 20th June... &
Liza's (right) bday on 24th June... :-)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...