Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Wednesday, July 23, 2008

Alahai...

Alahai... lama betul tak update blog ni.... Ita ngan kak Tini makin aktif tulis blog.... cam tu gak student2... trasa ketinggalan lak, disebabkan keaktifan mereka2 ni... bukan x nak update... nak.... tapi bila taip.... sume masuk draft jek.... tak publish pun.... tgk la pas ni.. kalau rajin... akan publishkan sume yg dah draft tu....

Cerita terbaru? Hm... ape eh?!? Tak tau nak mula kat mana.... Hm...

Baru ni 19 july 2008... buat besday party baby Faris (17 july) kat McDonald, Teluk Cempedak... (eh leh panggil BABY lagi ke? dah setahun dah.... Aci tak nak panggil ANAK BUJANG....?!? hahahah)... Tak sangka la.. ramai org yg datang... seronok sgt... tapi baby Faris demam masa tu.... cian dia... rasa tak selesa jek dia... cian.....

Ramai datang... Jap2... try listkan...
a) Atuk & Pak su ngan jiran depan umah + anaknya
b) Pak Long (Mak long, abg Aizat, Angah, Abg Is n abg affan)
c) Mak ngah ngan mak teh
d) Kak Na (dgn Kakak, Ilya n Juma)
e) Uda (pengasuh baby Faris) - Mak Chu, dengan 4 org kawan2 baby Faris.
f) Kak Tini (dengan huby, Hasya n baby Amna)
g) Bos BERNAMA (dgn isteri n 4 anaknya)
h) uncle Zul (photographer besday baby faris ni)
i) uncle Zafi
j) auntie Nora (Rocky)
k) Kak Sha (dgn 2 anaknya) - BERNAMA

Terima kasih la kat sume yg dtg hari tu.... walaupun baby faris tak sihat... tapi dia nampak enjoy jumpe maskot McDonald tu.... (walaupun bukan ronald mcdonald... ok la jugak ada maskot).. baby Faris tak takut pun kat maskot tu... tapi kak hasya ngan abg affan menangis... heheheh anak2 kak sha la.. menjerit2....sampai tak gerak dari riba mamanya... takut.... heheheh

Gmbr yg uncle Zul amik masa besday baby faris tu tak siap lagi.... nanti dah siap... akan masukkan ke fotopages baby faris... untuk auntie ita.... thanks tuk adiah besday tu.... heheh

Balik dari McDonald tu trs bawa baby Faris jumpe pakar kanak2 kat Jln Beserah.... Alhamdulillah mkn ubat klinik tu... mlm tu baby Faris dah aktif.... dia sibuk main hadiah mainan yg dia dpt.... main ngan abg2... (anak2 abg)... ada tractor... ada shape block... ada kete polis.... ada gitar, siap dengan mic lagi... macam2.... baby faris dpt baju byk gak.... thanks pada semua.... :-)

OO ye.... Kelas akan start 28 july ni... so rasa cam sibuk gak la... nak kena buat nota.... quiz.... test... marking asgmt.... tak pe.. insyaAllah.. ada masa senggang.. leh la update blog....

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...