Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Monday, July 28, 2008

Akhirnya bang chik dah jadi suami!!

Smlm ikut rombongan Pak Su ngan Mak Su ke rumah menantunya... Kat Puchong je... Hm... Bang Chik ngan Kak Chik pakai baju warna merah putih... Cantik...

Sebagai pihak yg bertandang... kami tak de la sibuk sgt... sesampai jek... trs amik tempat... duduk... makan :p Sementara pengantin ditepung tawar... lepas perut dah kenyang... br la kami amik gmbr pengantin tu... ada la dua tiga keping... leh share.. :)

Buat Bang Chik & kak Chik.. moga panjang jodohnya... jgn gaduh2... moga dikurniakan anak2 yg comel cam Ayies... hehehe... dulu masa Ayies kecik... bang chik gigit2 pipi ayies sebab geram.... smpi merah2 pipi kawan tu... nanti bang chik ada baby... kak nora balas balik!! :p

Friday, July 25, 2008

Photo Studio

Alhamdulillah... Photo Studio dah pun siap... InsyaAllah, kalau tak de aral melintang, semester ni boleh la ngajar bebudak Photo Comm. guna photo studio.

Apa yg ada dlm photo studio? Ada lampu besar cam kat studio gmbr tu... 2 buah.. pastu ada lighting umbrella gak.. sebuah... pastu ada 8 different background dengan product table... untuk amik komersial @ product tuk tujuan advertisement...

Ok la... in progess photo lab/editing ngan Newsroom.... insyaAllah... sume kemudahan ni leh pakai by this semester... wa... beruntung la bebudak ni... sume ada...

Ok.. stop dulu... la ni nak study subject Photo Com...

Wednesday, July 23, 2008

Alahai...

Alahai... lama betul tak update blog ni.... Ita ngan kak Tini makin aktif tulis blog.... cam tu gak student2... trasa ketinggalan lak, disebabkan keaktifan mereka2 ni... bukan x nak update... nak.... tapi bila taip.... sume masuk draft jek.... tak publish pun.... tgk la pas ni.. kalau rajin... akan publishkan sume yg dah draft tu....

Cerita terbaru? Hm... ape eh?!? Tak tau nak mula kat mana.... Hm...

Baru ni 19 july 2008... buat besday party baby Faris (17 july) kat McDonald, Teluk Cempedak... (eh leh panggil BABY lagi ke? dah setahun dah.... Aci tak nak panggil ANAK BUJANG....?!? hahahah)... Tak sangka la.. ramai org yg datang... seronok sgt... tapi baby Faris demam masa tu.... cian dia... rasa tak selesa jek dia... cian.....

Ramai datang... Jap2... try listkan...
a) Atuk & Pak su ngan jiran depan umah + anaknya
b) Pak Long (Mak long, abg Aizat, Angah, Abg Is n abg affan)
c) Mak ngah ngan mak teh
d) Kak Na (dgn Kakak, Ilya n Juma)
e) Uda (pengasuh baby Faris) - Mak Chu, dengan 4 org kawan2 baby Faris.
f) Kak Tini (dengan huby, Hasya n baby Amna)
g) Bos BERNAMA (dgn isteri n 4 anaknya)
h) uncle Zul (photographer besday baby faris ni)
i) uncle Zafi
j) auntie Nora (Rocky)
k) Kak Sha (dgn 2 anaknya) - BERNAMA

Terima kasih la kat sume yg dtg hari tu.... walaupun baby faris tak sihat... tapi dia nampak enjoy jumpe maskot McDonald tu.... (walaupun bukan ronald mcdonald... ok la jugak ada maskot).. baby Faris tak takut pun kat maskot tu... tapi kak hasya ngan abg affan menangis... heheheh anak2 kak sha la.. menjerit2....sampai tak gerak dari riba mamanya... takut.... heheheh

Gmbr yg uncle Zul amik masa besday baby faris tu tak siap lagi.... nanti dah siap... akan masukkan ke fotopages baby faris... untuk auntie ita.... thanks tuk adiah besday tu.... heheh

Balik dari McDonald tu trs bawa baby Faris jumpe pakar kanak2 kat Jln Beserah.... Alhamdulillah mkn ubat klinik tu... mlm tu baby Faris dah aktif.... dia sibuk main hadiah mainan yg dia dpt.... main ngan abg2... (anak2 abg)... ada tractor... ada shape block... ada kete polis.... ada gitar, siap dengan mic lagi... macam2.... baby faris dpt baju byk gak.... thanks pada semua.... :-)

OO ye.... Kelas akan start 28 july ni... so rasa cam sibuk gak la... nak kena buat nota.... quiz.... test... marking asgmt.... tak pe.. insyaAllah.. ada masa senggang.. leh la update blog....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...