Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Tuesday, June 23, 2009

HAH? Ketua JUDGE?

Hari ni Christle buat kejutan... (Dalam hati... kalau dah Christle 'bersidai' kat tempat org ni... sah ada menda nak bagitau @ minta tolong...)

Seperti yg dah dijangka... Christle nak minta tolong hamba Allah yg tak berapa nak betul English ni jadi judge untuk drama competition IEC (Intensive English Course), 25 June ni... (HAH!! Biar betul?!?!)

Kalau ikut hati, mmg la tak nak sbb rasa cam tak layak je... Sebenarnya masa dia ckp tu, org dgn perkataan lain dah pun menolak... tapi tak nak la ckp direct... kengkonon kata nak tanya Kak Zimah dulu... (tapi mmg betul pun sebab tgh sibuk ngan MQA takut ada keje lain nak kena buat... kitakan org bawahan.. so kena la minta permission bos atas kita...)

Tapi yg tak sedapnya bila second time Christle ckp... & ditambah perencah oleh Kak Noni, Ita & Farah... terpaksa la akur... bak kata kak Noni, "bukan senang nak merasa dilantik jadi judge tuk IEC... that's an honour..." Yang lagi kelakar tuh... Christle lantik org jadi ketua judge... Christle ni..... alaaaahaaaiiii....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...