Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Saturday, May 29, 2010

Sangat HAPPY baca blog students...

Pejam celik... pejam celik... rupenya dah nak masuk 3 tahun mengajar di kolej ni... Rasa cam tak caya je... Memula masa masuk keje, ingatkan akan mengajar di sini paling lama pun 2 tahun je... tapi tak sangka... dah nak msk 3 thn... mungkin rezeki masih di sini... apa pun agak enjoy juga mengajar di sini!! :-)

Time2 cuti ni... ada juga la masa nak belek2 blog students yg pernah diajar... (walaupun dalam masa yg sama... sakit pala tanda final paper bebudak! lain yg diajar.. lain yg dijawab! ada yg lagi best... salin balik soklan... tanpa jawapan!! hadoiii la...) rasa hepi sgt... bila mereka yg aktif menulis blog... cerita pasal activity mereka, tempat2 yg mereka lawati, movie review dan yg paling penting... status pekerjaan mahupun pembelajaran... tak sangka blog ni berkesan juga untuk tujuan connection after graduation... ok la... sedikit sebanyak dpt jugak maklumat... kepada mereka yg rajin ber'blogging' teruskan menulis... sbb saya suka membacanya...!! :-)

2 comments:

  1. salin balek soklan, tanpe jawapan.. hahahahhahaaa! madam.. sabar byk2 ek.. heee~~

    ReplyDelete
  2. iyer... boleh kata sume student pun buat cam tu... :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...