Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Thursday, May 06, 2010

Masih menunggu....

Hari ni dah 6 May... maknanya dah 2 hari lewat dr tarikh jangkaan bersalin... baby pun belum tunjuk tanda2 nak kuar... 2 hari lepas (4 dan 5 may) sume org tegur... semua tanya... kenapa masih dtg keje... ada yg suh balik & berehat di rumah... Hm.. kalau dok umah pun, dok sorang... cam lagi bahaya... at least di opis... ada juga kawan2 boleh tgk2kan... atau... kalau ada kecemasan... boleh la kawan2 tolong hantarkan ke hospital... ye dak...?!?

hari ni duduk di rumah... hati betul2 tak senang... mikirkan final presentation Public Speaking bebudak semester 1... tah cam mana presentation mereka... harap2 semuanya berjalan lancar... sedih juga sebab tak dpt tgk final presentation mereka... tapi rasanya semuanya ok... panel yg ada pun insyaAllah ok kot... hari Isnin nanti ada final presentation Public Speaking budak2 Secretary... kalau ada rezeki... dpt la tgk... tapi kalau dah bersalin masa tu... hm... doa yg terbaik je la tuk mereka... Ni first semester subjek Public Speaking ditawarkan kepada course Secretary... agak excited juga nak tgk final presentation mereka...

Final presentation DEL pun tak dpt tgk habis... sgt teruja dengan presentation packaging tuk subjek publication design (subjek Sir Pirdaus)... Sempat tgk 1 group je yg buat packaging tuk Sushi... mmg menarik...!! tak sangka dengan hasil kerja students sem 4... masa menunggu ada ternampak satu lagi packaging yg menarik... something to do with Learn and Play kot... siapa2 yang terbaca blog ni... minta tolong updatekan blog masing2 dengan assignment packaging tu... sbb sgt menarik...! Btw... congratulation guys... and good luck for your final exam next 2 weeks... moga tenang menjawab soalan exam... dan moga mendapat keputusan cemerlang!!! Good luck...!! :->

1 comment:

  1. thank madam, presentation bdk2 sem 1 mmg gempak ok alhamdullilah semua jalan lancar...diorg mmg bagu siap salah sebut nama mada norazimah kasran bukan nurzimah kasran, semua ingat kan madam..thanks for memuji kitaorg...apa apa pun kitaorg syg kat mada norfizah abdul karim yang sellu membantu sem 4..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...