Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Wednesday, April 28, 2010

Dinner SODS

Tak tahu la kenapa... tapi rasanya sgt excited utk menghadiri dinner School of Diploma Studies malam ni... Baby dalam perut ni pun sama... :-D (mungkin sebab nak makan puas2 sebelum tempoh berpantang 2 bulan nanti.... :-p )


Bila teringat balik tempoh berpantang selepas melahirkan Faris hampir 3 tahun lalu, tersengih sendiri... mana taknya... duduk di rumah kakak ipar di Rawang (yg anaknya ketika itu 4 org...) bila tiba waktu makan adalah waktu yg paling MENYEDIHKAN... ye la... anak2 buah dpt mkn sedap2... sedangkan org yg berpantang ni... hari2 makan nasi, ikan bilis+halia+bwg putih (digoreng), + lada hitam. Mmg terseksa rasanya... hingga smpi satu tahap... mkn sambil menangis... hahahha... Ye la... berpantangkan..!! Nak makan beria pun tak boleh... semuanya kena kawal... itu la pengalaman... mungkin kali ni kena la kuat skit... maklum la... akan berpantang sendiri... risau juga! Doakan la... moga semuanya dipermudahkan Tuhan...



Berbalik pada cerita dinner mlm ni... temanya adalah 1 Malaysia... (tapi dalam keadaan cam ni... tak dpt la nak ber"1 Malaysia" pakai jek la jubah ngandung :P) Bila dpt invitation card dr pelajar setiausaha, juga sgt excited bila tgk, persembahan mlm ni byk drp pelajar2 kewartawanan... nak juga tgk bakat2 terpendam dorang ni... selain bg support pada mereka...


Apapun... nanti update semula jika ada perkembangan terbaru....!! Adios!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...