Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Monday, December 05, 2011

Thank You Nurez Amani...


Bismillahirrahmanirrahim…
Assalamualaikum & salam ziarah,

Saya tak tahu nak tulis apa... tapi saya nak ucapkan ribuan terima kasih kepada Nurez Amani sebab bersusah payah membuat video ini untuk saya... Seriously, saya terharu... (kadang-kadang terfikir, kenapa saya mesti pergi... sedangkan saya agak seronok melihat mereka mengejar kejayaan di sini...) Inilah batch semester 3 yang agak manja dan nakal... (kadang-kadang buat saya sakit kepala juga...) :p





Dengan doa dan harapan, agar anda semua berjaya mencapai kejayaan dan menjadi pelajar-pelajar yang cemerlang... Saya tahu... saya akan rindukan anda semua nanti... :-(


11 comments:

  1. MummyQistina: Sweetkan..?! Tq...

    Sharul Izam: Haah lecturer, tapi saya nak berhenti dah last day di kolej ni on 29 December 2011.. hm...

    ReplyDelete
  2. owh..awat berhenti...best jadi lecturer kan..:)

    ReplyDelete
  3. sharul izam: mmg la best jadi lecturer... tapi saya kena ikut husband la... dia kena transfer ke Melaka... so saya kena ikut la...

    ReplyDelete
  4. dalila: ye la... mmg akan rindu...

    ReplyDelete
  5. ehemehem , bangga saya , tibatiba ada gambar saya plak kat cover video nihh .. ahak :) miss u madam <3

    ReplyDelete
  6. @akma: wah bangga la... miss u 2 la.. :-(

    ReplyDelete
  7. sedih pulak tgk video ni mdm. ;( they gonna miss u mdm. me too!!

    ReplyDelete
  8. @syue: time kill the pain... mungkin mula2 je mereka ingat saya... lama2 tak ingat dah... :-(

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...