Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Tuesday, November 23, 2004

Aduh.. Mood Kijer Blom Mari.. :-(

ha.. ni la dia... bila dah cuti lama sgt... mood nak wat keje pun tak de... al-maklum la mood pun...masih mood raya... tu yg payah tu... :-(

pastu start2 keje, dah kena pi staff meeting.. bosan tul... padahal menda yg sama gak yang dia ckp tetiap minggu... tu la org kata.... lain org.. lain style dan citerasenye... betul?? mmg arr..

uish... menda yg kena submit sok nie pun tak siap lagi... kalau senang tak pe gak nak cecepat..ni dah la makan masa... boleh nak esok lak... aaarrrgghhh!! tension tul... ari tu kata nak prototype dalam bentuk live... tapi sat ni ckp nak atas ketas lak... ish.. leceh tul la... tension dibuatnya... :-((

adakah usahaku ini akan menjadi kenyataan... atau bak kata org tu... "tak mendatangkan hasil!"... waaaaaaa...... :-(( sedihnya kalau tak jadi kenyataan....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...