Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Wednesday, November 21, 2007

Happy Birthday Abah...



Bismillahirahmannirrahim
Assalamualaikum & salam ziarah,

Semalam birthday Abah Faris... yang keberapa ye? Ke 27...  Tak de apa sangat la... just makan-makan biasa je... beli kek Secret Recipe (Choc mud cake), lepas tu beli KFC... hm... tahun ni saya tak dapat nak bagi hadiah best macam tahun lepas.. tahun ni dapat bagi Abah shirt je... Tak pe ya Abah... Nanti lain tahun boleh bagi hadiah best...

Hm, Faris walaupun belum boleh makan kek, tapi dia happy je sambut birthday abah dia... Mula-mula dia tidur je... dalam pukul 10 macam tu baru dia bangun... lepas tu berkepit je dengan Abah dia. Bila abah dia ada.. dia tak heran pun dengan mama dia.. Kesian mama...

Happy birthday Abah...

Suka sangat bila abah dia balik...
Berkepit je dua beranak ni...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...