Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Sunday, February 13, 2011

Selamat Tinggal... Izreen

Assalamualaikum & salam 1Malaysia...

Mengapa setiap pertemuan pasti ada perpisahan? Pelikkan? Tapi kalau xde perpisahan, bosanlah kehidupan.. Hm...

26hb Jan hari tu, kami mengadakan majlis perpisahan untuk Izreen... Izreen merupakan 'pelatih Bank Negara' (program lepasan IPT bg mengelakkan graduan m'anggur) yg dihantar ke jabatan IKIP diploma bg membantu m'uruskan akademic documentation.

Setahun Izreen bersama kami... Dia banyak menolong memudahkan kerja2 kami. Seorg yg agak pendiam tapi fast learner.. Rajin & agak sensitif. :p xsangka skejap sgt Izreen dgn kami di sini.

Izreen byk tolong saya dlm menyelesaikan surat2 disiplin pelajar. Nak berurusan dgn Izreen senang... Dia pun cepat buat keje... Dia xde ni, susah la juga nanti...

Apa pun kita doakan yg terbaik utk Izreen... Mungkin peluang bekerja bkn utk Izreen di sini.. Mungkin rezekinya di tempat lain.. Good luck Izreen...! Semoga terus success... Jgn pula lupa pd kami di sini... Ni la gmbr2 yg smpt diambil pada hari kejadian... :p   

Kek Coklat ni dibuat oleh Pn Aishah special tuk Izreen

Izreen potong kek... smbl tunduk nak tutup muka... :p

Tgk ni... tak nak pandang kamera pun.. siap suruh amik candid jek... sabar jek la..

Hadiah x seberapa dari team SODS kepada Izreen.. at last, pandang jugak kamera... 


Sorry la kawan2, Izreen ni pemalu... asal kamera suluh ke dia... dia ngelak... Apa?! nak tgk Izreen yg betul2? hm... kejap.....

kejap



kejap



kejap



kejap



NI DIA...... hehehehe.... (untuk gmbr2 lain... saya upload ke facebook... leceh nak masukkan dalam ni...)
Izreen: dibarisan paling hadapan (duduk) yang tengah tu,,, gmbr ni diambil sekitar tahun 2009 (kalau tak silap)...comei kan Izreen? heheh... (oh masa ni saya agak tembam sbb tgh ngsndungkan alisya :p)

3 comments:

  1. uoohhhchh!!!
    selepas diperhatikan secara kasar dan halus..saya xdop pun dalam pic nie..uhuh..
    ini sudah tidak adil!! buat photoshoot time saya bercuti..napela xbgtau awal2 yek..at least ada jugak kenangan saya kat bilik ni ngan sods hu2..
    S.E.D.E.Y tau..:(((

    ReplyDelete
  2. ha ah la... ke mana farah ye? nad ada dlm ni... hm... masa bila la sebenarnya gmbr ni... akak pun dah lupa dah... kesian farah... next time k... kita suh sir p shoot lagi skali... lagipun ramai yg tak de dlm ni... Lecturer DSB pun tak de... hmmm...

    ReplyDelete
  3. tulaaa..saya bercutiii..huahuahua..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...