Nuffnang Ads

Kuih Raya! (^_^)

Agoda Ads

Wednesday, August 20, 2014

Teruja Tengok Frozen Cake!!!

Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum dan salam 24 Syawal, 

Sabtu lepas adik encik hubby datang rumah... siap bawa Frozen Cake (coklat), all the way from Ampang... Alisya dengan Faris sangat excited... Faris makin excited bila nampak namanya tertulis pada kek tu... Saya tak pernah beli kek macam ni, untuk birthday AF. So, saya pun teruja... hahaha

Mahal juga kek macam ni rupanya!
Alisya yang paling tak sabar nak makan kek tu... maklum la kek Frozen kan... Saya ingatkan Elsa, Anna dan Olaf tu boleh dimakan! Rupanya tu patung betul... diletakkan sebagai hiasan kek. Ke memang ada yang boleh dimakan?Serious tak tahu...


Masa Acik ada kat rumah ni, AF tak makan sangat kek tu... Bila Acik dah balik... banyak slice juga mereka makan... Malu la tu dengan Acik... hehehe

Tiga-tiga karakter di kek tu dah pun selamat menjadi mainan Alisya... Sejak dapat tu... hari-hari dok main... Sebut balik segala skrip dalam filem tu... Nyanyi lagi... Sampai naik letih saya dengar... Kadang-kadang saya tanya, "tak penat ke main dengan semua tu..." Alisya boleh tanya saya balik, "Kenapa? Mama penat ke? Kalau penat mama naik atas tidur... Alisya nak main lagi..." Haih!! Sabar je la...


Nota kaki: Terima kasih Acik... Belikan kek untuk AF... Moga Acik sentiasa sihat... dimurahkan rezeki... segera diserap menjadi permanent staff... dipermudahkan segala urusan dan sentiasa di bawah lindungan Allah SWT.

* * *

Berminat untuk menjana pendapatan dengan Tupperware Brands? 
Hubungi/SMS/Whatsapp Nora 0193441384 atau Kamarul 0126526556.


16 comments:

  1. cantik kek Frozen tu..suka Olaf..sangat cute..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Kan?! Mmg sayang nak potong n makan... :)

      Delete
  3. Assalam Nora..acik ni tak de anak kecik..tu sebab tak tau sangat pasal forezen tu. baca kawan2 blog tulis je

    ReplyDelete
  4. cantiknya kek Nora, sayang nak makan kan..

    ReplyDelete
  5. haah menarik sungguh kek frozen ni...

    ReplyDelete
  6. cantiknya kek tu..memula ingatkan tu figurin elsa,anna dan olaf..rupanya patung..mesti bebudak suka ni

    ReplyDelete
  7. walawei jealous nyer tengok kek tu
    cantik giler...ni kalau saya sayang nak makan =)

    anyway kak, jangan lupa bagi alamat akak
    boleh PM saya dekat FB saya ye
    Nor Ilyana Mohamad Saruli

    ReplyDelete
  8. Memang menjadi kesukaan kanak2 lah kek animasi macam ni...untung AF ada yang sponser..
    Nanti birthday AF mesti dapat lagi kek yang lebih hebat lagi dari tu...
    Suke letew...

    ReplyDelete
  9. Salam kenal...

    Cantik sangat kek tu, bukan anak2 Nora je yag teruja, ummi tengok pun turut teruja.

    ReplyDelete
  10. Salam..
    Cantik keknya...tentu rasa dia pun sedap.

    ReplyDelete
  11. salam..boleh tau kat mana beli kek ni?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...