Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Thursday, June 20, 2013

Tupperware: Ramadhan Special Pre-Order


Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum dan salam ziarah,

Peminat Tupperware boleh cuci-cuci mata ya... Sempena Ramadhan yang bakal tiba, Tupperware menawarkan gift set Kurma. Dah nama pun gift setkan... Maka sangat sesuai untuk dihadiahkan kepada sesiapa sahaja... Atau untuk kegunaan sendiri. 


Gift set ini mengandungi dua buah shelf saver 840ml dan kurma 500ml yang dimuatkan dalam kotak hadiah. Edisi terhad ini bermula sekarang hingga 29 Jun 2013. Harga katalog adalah RM52.90. Jika anda membeli dengan Tupperware Kiyter, diskaun 10% akan diberikan! So, harganya hanya RM 47.60! Berminat?! Boleh tinggalkan komen di bawah entri ini, atau tinggalkan komen di sini

* * *

Tupperware Kiyter sedang merekrut ahli baru dalam team kami. 
Nikmati diskaun sehingga 25% sebagai ahli (atas barangan Tupperware dan Nutrimetics) dengan yuran keahlian hanya RM70.00.
Jom Sertai Kami! ^_^

30 comments:

  1. Replies
    1. Salam ramadhan juga... xsabar nak berpuasa... :-)

      Delete
  2. saya mmg peminat gift set kurma dari dulu... bekas dia tu kecik2 dan comel2 jer... geram tgk sbb tu selalu terbeli dua tiga.... ihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan?! mmg comel2... Saya pun sokmo terbeli byk... huhuh

      Delete
  3. As-salam kak, buku dah dpt tadi. Mekasih kak ☺☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2013/06/dasyatnya-doa-ibu.html

    Cantik lah tupperware tu. Kalau dah terjebak, memang asyik nak membeli jer ni kak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah dah sampai... thanks Fiza... join GA & tahniah... :D

      Delete
  4. salama ramadhan puan,
    puan nk tnya sikit boleh? cam ne nk terminate account blog ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. izzati, kenapa nak delete blog? sayang!

      Delete
  5. suka tupperware! brg mmg brkualiti!

    ReplyDelete
  6. AS SALAM....LAMA TAK MENYINGGAH KAT SINI....DAN SEBENARNYA NAK BALAS ZIARAH NI...HEHE...SEMOGA UKHWAH KEMBALI BERTAUT...SEMPAT JUGA BACA N3 YANG SEBELUM NI....SEMOGA BERJAYA MELATIH PENGEDAR-PENGEDAR TUPP. YANG BARU DAN BERSEMANGAT NIAGA....SAYA NI PUN PENGEDAR TUPP. JUGA.....SAMBILAN JE....

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumsalam... saya pun buat untuk isi masa lapang je... ^_^

      Delete
  7. assalam,

    dulu bunda selau beli sendiri ..sejak adik bunda jadi ahli kadang dia bagi jer free ngn bunda..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumsalam... Bunda, saya pun kadang2 bg free je kat kakak2 saya... hehehe...

      Delete
  8. tupperware brand mmg berkualiti...dari mama sampai ke anak mmg peminat tau kak......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul... setuju... mak akak dulu pun peminat tupperware jugak...

      Delete
  9. cantik nya set tu..tak sabar plak nak tunggu bulan puasa..:)

    ReplyDelete
  10. As salam Nora,

    Dah lama tak shopping tupperware sejak dok ngr org ni... Tak lama lagi dah nak puasa...rindunya nak balik puasa di Msia... Salam perkenalan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumsalam... Biasalah tu marya... Bila berjauhan dari negara sendiri tentunya rindu-rinduan... :) Moga semuanya baik2 saja di Peru ya...

      Delete
  11. wah dh tak laam lg nak puasa..terujanya..:)

    ReplyDelete
  12. ala.. harga tu termasuk pos ker?? ada 2 bekas eh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dasat x dasat dah setahun baru reply msg ni... sabar je la...

      Delete
  13. dah dekat ramadhan , salam ramadhan ye ..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...