Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Friday, June 28, 2013

Side Income Dengan Tupperware

Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum dan salam ziarah,

Tupperware Brands adalah jenama yang tidak perlu diperkenalkan lagi. Produk yang sangat berkualiti ini menjadi pilihan ramai sejak dari dulu lagi. Bagaimana menjana pendapatan lebih dalam bisnes Tupperware Brands?

CONSULTANT

1. Daftar sebagai ahli/konsultan Tupperware dengan yuran keahlian hanya RM70.00.

2. Nikmati diskaun sehingga 25% ke atas barangan Tupperware Brands dan tambahan 5% ke atas barangan Nutrimetics, NatureCare dan TupperClean.

SENIOR CONSULTANT

3. Bagi melayakkan anda menikmati komisen sebanyak 3% dari total team sales:
a. Personal sale anda: RM500/sebulan
b. Dapatkan 2 orang downline atau lebih.

JIKA ANDA BERMINAT UNTUK MENJANA PENDAPATAN YANG LEBIH DARI SENIOR CONSULTANT;


DIRECTOR IN QUALIFICATION (DIQ) - 2 months challenge

4. Program DIQ akan melayakkan anda menikmati komisen 4% dari total sales anda.
a. Mendapatkan 15 orang downline atau lebih.
b. Total team sales adalah RM14,000. (Jangan risau melihat nilai total team sales tu, kerana ini adalah kerjasama dalam team...)
c. Sebaik sahaja berjaya mencapai target dalam program DIQ, anda akan mendapat bonus RM500.00 dan menjadi DIRECTOR.

DIRECTOR

5. Sebagai Director anda akan menikmati:
a. Personal sale: RM300.00/sebulan
b. Tiada tekanan pada total team sales, sebaliknya menikmati komisen 4% dari team sales.
c. Namun jika team mencapai:
     i. Total team sales: RM3,000 anda akan mendapat komisen tambahan sebanyak 2%.
     ii. Total team sales: RM5,000 anda akan mendapat komisen tambahan sebanyak 3%.
     iii. Total team sales: RM10,000 anda akan mendapat komisen tambahan sebanyak 4%.

Pelbagai lagi keistimewaan yang bakal anda dapati seperti leadership bonus, mendapat Tupperware dari luar negara secara percuma, melancong keluar negara dengan ditaja sepenuhnya oleh Tupperware Brands, atau mendapatkan kereta idaman anda; Honda City/Civic/CRV .

Jangan risau kerana kita bergerak dalam team... In sha Allah, team akan bantu on sales sikit-sikit. Yang penting kita recruit orang baru dalam team kita.

Jika berminat untuk sertai team kami, boleh hubungi/SMS/Whatsapp:
Nora: 0193441384
Kamarul: 0126526556

Like FB kami: Tupperware Kiyter

Atau boleh baca entri saya hadiri training Tupperware Brands di sini.

* Kalau tak faham, atau perlukan informasi lanjut boleh tanya ya... Kami sedia membantu anda untuk menjana pendapatan lebih... (^_^)


Nota kaki: Benda ni sebenarnya mudah... tapi bila diterjemahkan dalam perkataan macam ni nampak complicated pula! Alahai... Tapi serious, tak susah mana pun sebenarnya...   


16 comments:

  1. dulu ahli tp dah lama mmbeli
    mgkin dh expired ;)
    suka jugak wat koleksi
    bagi saya tuuperware ada peminat tersendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul... tupperware ni dah lama... sebab tu tak perlu nak perkenalkan... ^_^

      Delete
  2. kakak saya manager t/ware. so, harga tu jangan cakaplah kalau nak order kat dia. tu yg berat sangat hati nak jadi ahli..heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh tupperware mmg mahal... tapi sangat berkualiti dan warrantynya pun seumur hidup... tapi kalau jadi ahli dapat 25% diskaun... byk juga tu 25% (^_^)

      Delete
  3. akk sy slh seorg drpd ahlinya...dpt free je dr dia ;-)

    ReplyDelete
  4. menarik ni :)

    hihi. buat i tertarik. in shaa ALLAH.

    ReplyDelete
  5. ummi pun suka produk tupperware ni, memang jenama yang evergreen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan ummiross... boleh turun ke generasi bawah2 sekali... ;)

      Delete
  6. salam ukhwah! hari ni terjah blog teman blogger baru;)

    ni blog tokey tupoerware rupenye...rasenye PC ade like FB tu ari tu...all the best dear!:)

    ReplyDelete
  7. tak pernah ada barg tupperware ni.mak mertua suka la..siap cakap nti mak mati,hangpa amik la tuppermare mak.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. la ye ke? hihi okla tu kalau dah ada yang nak bagikan? :)

      Delete
  8. dealer tuperware ke..promosi bulan ni cantek juga kan,.sy lum sempat nk beli lagi.

    ReplyDelete
  9. Memang femes Tupperware ni dari dulu sampai sekarngkan NK...kena rajin cari customer ...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...