Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Thursday, June 06, 2013

Tak 'Hensem' Dah...

Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum dan salam ziarah,


Alahai gigi keempat Faris dah pun tertanggal tadi, masa makan nasi ayam kukus... Gigi baru dah tumbuh, maka tertanggallah gigi susunya...

Menangis sekejap dia... Plus ada keluar darah... Oh maaflah, mama seriau sikit kalau tengok gigi darah ni... Nasib baik Abah ada... 

Oh sempat juga dia cakap... "Mama, Faris tak handsome dah..." Sambil buat muka sedih... Tapi bila saya nak ambil gambar... Elok je dia senyum lebar... 

Entri berkaitan:
Tips: Pentingnya Menjaga Gigi Anak
Tips: Brush Your Teeth, Sayang!

Nota kaki: Sekejapan masa berlalu, tak sedar anak-anak makin membesar... Makin singkatkah masa kita bersama mereka?

* * *


Tupperware Kiyter sedang merekrut ahli baru dalam team kami. 
Nikmati diskaun sehingga 25% sebagai ahli (atas barangan Tupperware dan Nutrimetics) dengan yuran keahlian hanya RM70.00.
Jom Sertai Kami! ^_^

19 comments:

  1. x apa...x lama lagi handsome balik bila gigi baru tu dah fully tumbuh... *_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tu la... ckp macam tu kat dia... mula2 sedih... lepas tu dah ok dah... :D

      Delete
  2. Nanti mula tumbuh tu kita rasa macam besar sangat tau Nora tapi bila semua gigi bungsu dah gugur dan tumbuh gigi baru cantik dan rata...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ya ka? ni first time saya tengok cam mana gigi susu tertanggal satu2 dan gigi kekal tumbuh... seriau! saya mmg takut apa je yang berkaitan dengan gigi... huhuh

      Delete
  3. Replies
    1. Hahaha... mula2 je dia sedih... lps tu ok dah...

      Delete
  4. nantu tumbuh hensemlah, nak pulak dia senggih mcm tu yer.. masa diambil gambar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la... tapi mcm lmbt je tumbuhnya... dia pun asik tanya je bila nak keluar gigi baru... Adeh...

      Delete
  5. bila dah tumbuh gigi baru tu lagi lah terlebih hansemnya ya faris ... heheheee

    ReplyDelete
  6. nanti tumbuh gigi, bertambah2 la handsome dr sblm ni :-)

    ReplyDelete
  7. cepatnya Faris tumbuh gigi kekal... tapi takpe, tetap hensem dgn senyum lebar mcm tu :)

    ReplyDelete
  8. tak per kejap jer tu nanti tumbuh gigi baru..bertambah hencem...

    ReplyDelete
  9. Tak per. X der gigi pon hensem juga.

    ReplyDelete
  10. Tu kira kecik lagilah tu NK... tengok OKje...anak2 lagi dah besar!!lagi dah tua huhu

    ReplyDelete
  11. takde gigi pun hensem..cpt ye gigi dia patah,aiman baru sebatang

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...