Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Tuesday, June 25, 2013

Alhamdulillah Rezeki...


Bismillahirahmannirrahim
Assalamualaikum dan salam ziarah,


Alhamdulillah, syukur... Akhirnya ada juga rezeki dari Nuffnang... Alahai, setelah lama Nuffnang tak singgah blog saya... Akhirnya ada juga... "Ai ingat Nuffnang dah lupakan ai...!" (baca ala-ala Che Ta dalam MasterChef) :p  Rupanya ada lagi rezeki... Alhamdulillah... Ini rezeki pertama tahun 2013 dari Nuffnang untuk saya.. Thanks Nuffnang... (^_^)

*mood tersengih bagai nak rak... padahal satu je pun... Apa pun itu rezeki... Saya amat berbesar hati terimanya, walaupun hanya satu...*

Entri berkaitan:
Saya pernah menulis tentang tips mendapatkan BE/CPUV di sini.

* * *


Tupperware Kiyter sedang merekrut ahli baru dalam team kami. 
Nikmati diskaun sehingga 25% sebagai ahli (atas barangan Tupperware dan Nutrimetics) dengan yuran keahlian hanya RM70.00.
Jom Sertai Kami! ^_^

9 comments:

  1. walau sedikit tapi rezeki..tahniah ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu... sikit tetap rezeki... Alhamdulillah...

      Delete
  2. tahniah .. lps ni semangatlah nak menuliskan.. nanti aim kat mana iklan tu menari² dan pastikan waktu.. kalau masa tu keluar entry nora mayukklah duit banyak....

    ReplyDelete
  3. Mulakan dgn yg satu akan menyusul kemudian yg ke 2 dan ke 3.
    Sabar... rezeki juga ni.

    ReplyDelete
  4. tahniah...walaupun satu je...tapi rezeki juga tu...

    ReplyDelete
  5. waahhh..dah ada satu tu..satgi lagi banyak yg datang nie..

    ReplyDelete
  6. kdg2 pelik dgn cara nuffnang ni
    hari2 apdet xde be
    x apdet bersepah be dtg ;)
    apapun rezki tu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...