Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Tuesday, June 25, 2013

Terkejut!!


Bismillahirrahmannirrahim 
Assalamualaikum dan salam ziarah,

Saya memang ternanti-nanti jumlah follower saya untuk mencecah nombor 999. Bukan apa, sebab nombornya cantikkan? Kalau ikutkan nombor ni nombor kecemasankan...? Hehe...  

Teringat pada MF yang tulis entri pasal numbers ni... (Anyway, thanks MF sebab sudi SMS dan tanyakan khabar saya satu family... ada juga orang yang risaukan saya dan anak-anak masa jerebu ni... ^_^ )

Oh ya berbalik pada follower tadi... Masa semak box follower tu rupa-rupanya dah pun capai angka yang saya tunggu-tunggu. Yang buat saya terkejut... Follower itu adalah penulis blog Warkah Buat Isteri a.k.a Mr Abil. Siapa yang tak kenal dengan Mr Abil kan? Semangatnya cukup kuat... Kekuatannya juga menjadi kekuatan buat orang lain...

Tak sangka pula Mr Abil nak jadi follower blog saya yang tak seberapa ni... Alahai... Apa pun thank you Mr Abil... Moga perjalanan karier Mr Abil terus sukses dan moga sentiasa dimurahkan rezeki... By the way, anda yang kenal dengan Mr Abil, bolehlah terjah blog officialnya di sini, yang memuatkan aktiviti-aktiviti kerjayanya sekarang...

Apa pun terima kasih banyak-banyak juga kepada semua yang sudi jadi follower blog ni... Moga anda semua berada dalam lindungan dan redha Allah... Amin... In sha Allah... Terima kasih semua... ^_^

Entri berkaitan:
Takziah Buat Abil

Untuk rekod: IPU di Melaka telah turun ke 100++. Hari ni pun Tadika Faris dah buka... 

* * *

Tupperware Kiyter sedang merekrut ahli baru dalam team kami. 
Nikmati diskaun sehingga 25% sebagai ahli (atas barangan Tupperware dan Nutrimetics) dengan yuran keahlian hanya RM70.00.
Jom Sertai Kami! ^_^

19 comments:

  1. wah kak, dh cecah 999 byak tu.. tahniah! dan beruntung jugak sb mr.abil dtg follow hehe :)

    ReplyDelete
  2. wah nice number,sis n follower tu mr abil pulak tu.tumpang happy juga ^^

    ReplyDelete
  3. Tahniah Nora... mmg cantik no 999... wah, dah nak dapat follower 1k...

    ReplyDelete
  4. Tahniah... Banyak makin meriah jadinya blog ini...

    ReplyDelete
  5. Tahniah. Kawan2 maya kakcik belum sebegitu ramai... :)

    ReplyDelete
  6. salam selasa
    singgah pagi
    dah sarapan?

    ReplyDelete
  7. Bestnyaaaa. Nina 400 pun xlepasm hukhuk

    ReplyDelete
  8. pergghhhh ramainya follower....
    congrats congrats!

    ReplyDelete
  9. tahniah kak.. mkin ramai follower... sorg je lg nk ckup 1000 :)

    ReplyDelete
  10. makin ramai dah follow nora.. skrg pun dah 1000

    ReplyDelete
  11. uish... dah 1000 lebih2 dah ..^^
    tahniah..^^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...