Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Wednesday, August 06, 2014

Wordless Wednesday #55

Jom cuba!!! 

* * *
Berminat untuk menjana pendapatan dengan Tupperware Brands? 
Hubungi/SMS/Whatsapp Nora 0193441384 atau Kamarul 0126526556.


8 comments:

  1. yg tang tangkal tu sy still geram sbb ada kalangan family yg buat cm tu...eeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan anies?!Bila kita tegur sedepa muncungnya.. huhuh

      Delete
  2. Kadang tu bende2 yang baik tulah susah dan liat anak2 ni nak fsham dan buat
    Sebaliknya bende2 yang tak elok tu senang sangat terikut2....

    Apa pun kita orang tua ni perlu bersabar dan istiqomah memberi tunjuk ajar dan contoh yang baik....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu bunda... saya pun sedang cuba sedaya upaya...moga Allah permudahkan... Amin...

      Delete
  3. Alhamdulillah..Perkongsian yang amat berguna.. Moga menjadi manfaat kepada semua.. :)

    - Illusi Duniawi -

    ReplyDelete
  4. Kalau JM dah kahwin nanti boleh cuba heee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...