Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Monday, September 08, 2014

Pakej Demam, Batuk & Selsema

Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum dan salam ziarah,

Elok balik dari Kuantan... Terus melepek disebabkan pakej DBS (demam, batuk & selsema)... Encik hubby kena batuk yang agak teruk pada 29 Ogos lalu... Tak lama lepas tu Faris pula... Saya dok berdoa je agar saya tak dijangkiti sebab nak meraikan majlis bersanding Eiyta pada 31 Ogos lalu...

Alhamdulillah Allah makbulkan permintaan saya... Jadinya saya bersuka ria meraikan persandingan Eiyta dan berjumpa kawan-kawan lama di Kolej IKIP dulu... Seronoknya jangan kata la... dah nama pun lama tak jumpa... menyebabkan Encik hubby saya kena tunggu saya hampir 3 jam lamanya... hahahah Terima kasih encik hubby... walaupun ada adegan masam-masam muka sikit... Tapi saya buat tak tau je.... hahaha kejamkan saya!!!

Disebabkan DBS Alisya dan Faris tak reda... (lebih kurang 5 hari makan ubat klinik biasa) saya bawa mereka berjumpa doktor pakar kanak-kanak Sabtu lepas... Alhamdulillah, lepas consume ubat dari klinik doktor pakar, baru la DBS anak-anak reda... Siap doktor tu bagi saya ubat batuk+selsema memandangkan saya pun sok sek sok sek masa bercakap dengan doktor tu... Thank you doctor!

So, hari ni saya rasa sihat sikit... Alhamdulillah... barulah boleh nak blogwalking ke rumah kawan-kawan semua... InsyaAllah saya akan singgah ke blog anda... cuma cepat atau lambat je la yea... Tapi... akan sampai... (^_^)

Ini gambar-gambar di sekitar majlis persandingan Eiyta...

Alisya bersungguh nak ambil gambar dengan
auntie Eiyta... sebab dia kata auntie Eiyta
pakai baju princess macam dia :p
Gambar ni Faris yang snap...
Amacam boleh jadi professional photographer?
Ambil la satu dua gambar di pelamin...
Lagi... rakan-rakan IKIP yang dirindui...
Yang tudung biru tu Nad...
kawan Whatsapp dan Telegram saya.. hehe
Ok sila perhatikan baby dalam stroller tu...
Masa ni saya dah kelam kabut nak balik... Nad pulak baru sampai...
Ambil juga la gambar walau tak dapat nak borak panjang...

Baby dalam stroller tu... jeng jeng jeng...
Bukan satu tau... tapi dua... Alololo comeinya la twin baby
Nad ni.. Tak dan nak belek baby Nuha ni... Saya sempat snap gambar je...
Tak pe Nuha... Next time kita bergurau senda yea..

* * *

Berminat untuk menjana pendapatan dengan Tupperware Brands? 
Hubungi/SMS/Whatsapp Nora 0193441384 atau Kamarul 0126526556.


24 comments:

  1. ahakss..sian sma en hubby..alaaa..bukan selalu nak jumpa kawan lama kan..byk benda nk di story :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan JM?! Dah 4 thn saya tak jumpa kawan2 kerja dulu... sbb tu la lama... huhu

      Delete
  2. assalamualaikum
    selamat pagi
    singgah pagi isnin :)

    ReplyDelete
  3. ekekekeee masam-masam manis gitu...

    ReplyDelete
  4. comelnye bby..princess dress mmg trend anak anak skank nie..princess elsa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah betul tu rietta... mana2 budak kecik dok peraga princess dress.. hehe twin tu mmg comel!!

      Delete
  5. Mmg seronok dpt jumpa geng lamakan NK....syukur dapat jumpa kawan dlm keadaan sihat..
    Dah baik dah mereka yg ada dlm rumah tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la pasal okje.... hehehe seronok tak ingat dunia... :P
      Alhamdulillah beransur sihat...

      Delete
  6. Sebenar nya ada jugak orang lelaki pun kalau dah jumpa kawan memang borak panjang...mungkin tak ramai dan tak ketara sangat kot lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah betul tu bunda.... saya pun pernah tunggu berjam2 bila en hubby saya jumpa kawan....

      Delete
  7. seronok kan dapat jumpa kawan lama mesti banyak cerita..
    anak2 dah sihat sepenuhnya ke?
    ya Allah seronok nya kalau dapat baby kembar macam tu
    teringin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kak?! Saya pun teringin nak baby kembar... huhuhu

      Delete
  8. Sekali sekala jadi kejam apa salahnya... hihihi
    Comel Alisya pakai dress... tapi kenapa la princess berdukung dgn mama? Kan dah hilang ayu....
    Best nyer dapat baby kembar.... How I wish....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha mmg kejam rasanya 3 jam tu.. kan?! Saya teringin nak baby kembar...

      Delete
  9. comelnya twin baby tu..dah bergumbira dengan kawan2 takdak hal la sekadar nak hadap adengan masanm muka tu kan.hehe

    Alhamduluillah semua dah makin sihat..:)

    ReplyDelete
  10. salam pagi semoga cpt sembuh ya..jaga kesiatan diri.

    ReplyDelete
  11. seronok bila dapat jumpa geng2 lama ni..terutama geng masa study dulu.. gempak dibuatnya..hehe.. hubby kenalah sabar tunggu isteri..hehe
    moga beransur sembuh lah anak2 ya.. musim batuk, demam skg ni...

    ReplyDelete
  12. gambar no 3 tu, budakj yang pakai baju hood biru tu
    adam faris ke? awat handsome sangat? hehe
    alisya of course yang paling comel dengan baju princess
    nak pinjam baju boleh? cantik baju tu
    saya biasa juga buat tinggalkan en suami bila dah jumpa kawan
    bukan sellau ye dak? kalau dia pun sama...hehe

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah. Dah beransur pulih.

    ReplyDelete
  14. Ni dah macam penyakit 3 serangkai jugak dah..xD

    ReplyDelete
  15. tahniah buat kawan akak.. semoga berkekalan dan semoga cepat sembuh :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...