Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Wednesday, December 05, 2012

Terima Kasih Ina... (⌒_⌒;)

Bismillahirahmannirrahim
Assalamualaikum & salam ziarah,

Alahai... malu pula saya bila membuat kunjungan balas di blog "Famous Amos" milik IntaNBerliaN a.k.a Ina tadi... Tengah dok baca latest entry Ina, tiba-tiba rasa macam... "eh ni macam gambar aku ni?". (⌒_⌒;) 

Rupa-rupanya Ina highlight komen yang saya tinggalkan di salah satu entrinya baru-baru ni... Tak sangka pula Ina nak highlight komen saya tu... sebab saya rasa itu adalah perkongsian biasa yang dilakukan oleh para blogger... where sharing is caringkan!  

Secara peribadinya saya nak ucapkan terima kasih pada Ina sebab sudi selitkan informasi yang saya kongsikan di blognya... Rasa terharu ada... Malu ada... Apa pun, saya memang tersangatlah kagum dengan semangat berblog Ina ni... 

Mana taknya dalam sehari Ina boleh hasilkan 4-5 ENTRI BARU... Bayangkan... Ina boleh ada 60 ENTRI DALAM SEBULAN!!! Kagum tak?! Kagum tak?! Dasyatlah Ina ni... Memang saya tak terbuat la... Walaupun kami sama-sama surirumah... Memang tak boleh bayang macam mana Ina bahagi masa sebagai surirumah dan blogger... 

Entri-entri Ina lebih menjurus kepada anak-anaknya Alisha dan baby Aqilah yang baru lepas hari... Ina juga banyak share tips penjagaan anak dan tips untuk para blogger. Oh ya... kalau nak baca entri Ina yang ada terselit komen dan gambar saya bersama Alisya bolehlah klik di sini... (⌒_⌒;)


Sekali lagi terima kasih buat Ina... (^_^) dan sama-samalah kita doakan agar kelenjar tiroid Ina yang bengkak sejak lahirkan Aqilah baru-baru ni segera surut... Moga Ina, Alisha dan Aqilah sentiasa sihat walafiat dan sentiasa di dalam lindungan Allah... Amin...


34 comments:

  1. kan-kan... tengah cuba nak mengikut jejak langkah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mama adam... nak ikut jejak langkah yang mana? tambah anak or banyakkan post entri sehari? heheheh

      Delete
  2. Best kan dpt share mcm2 ngan bloggers :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal... sbb kadang2 ada juga benda yang kita tak tau... dan blogger lain tahu... ^_^

      Delete
  3. betul tu .. semangat tul Ina

    ReplyDelete
  4. Moga ina cpt sembuh tiroidnya....n slmt menyambut baby baru, aqilah cntk nama tu!

    ReplyDelete
  5. owhh ni la kak nora yg komen kat kak intan tu...
    uni stuju sgt2 cara akak tu...hik3..nanti nak praktikkan kat kucg2..eheh

    kak intan 2 nama ina ek?hehe baru taw...:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe kelakar la uni ni... ha ah... namanya Ina (noorzarina) :p

      Delete
  6. eh, sy plak yg tekejut tgk entry ni.. hihiii

    *sy bgkak sblm prgnant aqilah lg tp lps bsalin mkin besar... thanks ye kak utk entry ni :)

    done nestum n ikea

    ReplyDelete
    Replies
    1. la.. ye ke? bengkak sebelum tu lagi ke? ish.. lama dah tu... moga segera sembuh... thanks juga untuk entri hari tu... ^_^

      Delete
  7. template sobat indah dan artikelnya bagus...
    klo gak keberatan mari tukar link aku punya bener lingnya tinggal copy paste...
    coba lihat ..ini blog aku..
    http://alam-berzdikir.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. muger2 cepat semboh jugakk.. ahHKs

    ReplyDelete
  9. suke singgah sini dan blog ina, lagi² baca kisah anak².. blhlah dikonsikan bersama info yg membantu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq masya... ^_^ moga bermanfaat buat kita semua...

      Delete
  10. Surirumah pun bekerja apa, teringat seorang kawan pernah mengomel masa dia ambil cuti dari bekerja selama 2 hari, katanya "duduk kat rumah ni jauh lebih penat dari pegi bekerja", sebab bila kat rumah nak kena buat segala kerja di rumah dan kena jaga anak serta melayan segala bagai kerenah diaorang. So "thumb up" to all surirumah yang still boleh curi ruang waktu untuk berblogging.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh memang betul... masa mula2 berhenti kerja, selalu stress sbb tak boleh nak manage buat kerja2 rumah semua... sampai low blood pressure... tapi sekarang ni dah ok la... heheh

      Delete
  11. suka baca blog kak ina...ada kisah2 anak dia pastu banyak info n tips boleh dpt kak blog kak ina pasal parenting ni ..dah baca n komen pun pasal komen akak yg kak ina up entry tu :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... dia rajin sangat... sampai kadang2 kita yang tak terkejar nak baca new entries dia.. hahahah

      Delete
  12. bestkan bila bukak je n3 blogger2 yg lain, tiba2 terselit nama kita di n3 tersebut...mcm dihargai

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... mula2 tekejut.. lepas tu rasa malu pulak sebab muka ada kat blog org lain. hahahah

      Delete
  13. biar betul akak leh buat sebnyak tu entry...kagumnyer sy...sy nk dpt 20 entry dlm 1bln pn lum tentu...bz layan anak n keja lg..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betulll ina tu sebulan boleh dapat 60 entry... akak tak la... kalau ada 20 lebih tu mmg syukur sangat la... hahahah

      Delete
  14. Indahnya persahabatan di alam maya.. Mesti terharu bila ada rakan blogger yang prihatin..

    ReplyDelete
  15. Informasi berguna rugi jika tak highlight.. salam perkenalan y

    ReplyDelete
  16. wah..terasa dihargai kan...
    tadi sy da singgah n3 tersebut..
    suka la ape yg dikatakan oleh prof tu....mmg betul sharing is caring...sama2 la kite berkongsi ilmu yang ada kan...tq awk

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2.. moga bermanfaat buat kita semua... :)

      Delete
  17. aida singgah sini pun after terjah blog intanBerlian :-)
    i follow u... salam kenal!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...